Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-16-2008, 14:25   #2
Kullanıcı Adı
TÜRK EVLADI
Standart Türk olan herşey Kürdün sadırısı altında
[i][b]Bu ülkede Kürtçülük var evet ama bunun çıkmasının sebebi sanıyorum birazda bizim beceriksiz Generallerimizin suçuydu!

Yani bir Türk olarak açıkçası Kürtlerle beraber uzun zaman aynı bölgede yaşadım ve çok kötülüklerini görmemin yanında çokta iyiliklerini gördüm!
Genel olarak kanaatim Kürd'ün iyisi çok iyi kötüsü çok kötü oluyor olmuştu!
Fakat daha sonra dikkat ettim ki aslında gerçekten Müslüman olan Kürt yada Türk iyi oluyor, İslam'dan uzak olan Kürt yada Türk farketmez kesin kötü oluyordu!

Hz. Muhammed'in dediği gibi ''Bir insan kavmini sevmekle suçlanamaz'' fakat kavmini en üstün görmek yada yaratılıştan üstün olduğuna inanmak psikopatiye kaçar!
Bu açıdan bakılınca da Türk veya Kürt ırkçılığı aynı şeydir!

80 öncesi generallerin, Kürtler için ''dağda kar üzerinde yürürken kart-kurt sesleri çıkarmasından dolayı isminin Kürt kaldığı'' yada ''Dağda ki Türk'' şeklinde açıklamalar yapması ve daha kötüsü o insanların kültürünü, dilini yasaklaması bugünün Kürtçü politikalarının temelini attı!

Şahsen insanın değerini belirleyenin ırkından ziyade KARAKTERİNİN yani dürüstüğü, mertliği ve diğer özellikleriyle belirlenmesi gerekir diye düşünürüm hep!

Ne Türk gördüm vatanı için canı atan...
Ama Ne Türk'te gördüm ki ülkesini soyup sağana çeviren...