Konu
:
Bu Çocuk "Terörist" Olsa Ne Kadar Suçludur?
Tekil Mesaj gösterimi
01-16-2008, 15:03
#
60
Kullanıcı Adı
MaU_95
Bu Çocuk "Terörist" Olsa Ne Kadar Suçludur?
Alıntı:
ismihan
Nickli Üyeden Alıntı
Size bir örnek;
Bir kaç yıl önce bir Anaokulu öğretmeni başörülü olduğu için müdür olarak atanmamıştı ve bir "kamusal alan" tartışması alıp başını gitmişti ve ben bugün biz özel anaokulunda iş bulamadıysam sorumlusu bu tartışmayı başlatandır iki elim ahrette yakasındadır!!!!
Bu olaydan sonra yök üyelerinden biriydi sanırım, yanlışım varsa düzeltin lütfen, olayı tam hatırlamıyorum, içeriğini bilmiyorum. Adamı öldürmüşlerdi. Kim öldürdü bunu? Başörtüsü meselesinden bacısının canının kendi canın yandığını bilen bir iman sahibi.En sonunuda delirmiş adam! kişinin yaptığının doğru olduğunu savunmuyorum. Ama! diyesim gelmiyor değil!
Evet bu kişiye ne yapalım sizce?
Suç suçtur İsmihan kardeş, hafifletici nedenler ne ölçüde kullanılır bilinmez ama eğer kendine karşı yanlış yapıldığına inanan herkes gidip yanlış yapanları öldürse ne hala düşeriz...1980 devrini düşünün hele. Yanlış yapanlar birbirlerini biçti.
Yapılan yanlıştır evet, hafifletici bazı nedenler vardır belki....Ama bu o eylemin suç olmadığı anlamına gelmez. Biz hukuğa gidecez olmadı, siyaset ile bu işi çözeceğiz. Hem bir tanesini öldürüp onu kahraman yapmak niye?
Birini öldürürsün onu öyle kullanırlar ki kahraman olu verir, kömür gözlü oluverir, onun gibi yüzlercesi türeyi verir.
MaU_95
Açık Profil bilgileri
MaU_95 nickli üyeye özel mesaj gönderin
MaU_95 - Daha fazla Mesajını bul