Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-16-2008, 15:59   #10
Kullanıcı Adı
ümitli_bekleyis
Standart Tayyip Erdoğan'a türban sorularım...
Alıntı:
AKMURAT Nickli Üyeden Alıntı
Sana gore zarar veren bir ozgurluktur ama karsi tarafa gore hicbir zarari yoktur.O zaman ne olacak??Yine karsinin ozgurlugunu kisitlamis olacagiz
Eğer böyle düşünürseniz.Yani yapana zararı yok topluma zararı olması onu kısıtlamamız anlamına gelmez derseniz çok yanlış bir yere varmış oluruz.O zaman yapılan her türlü yanlışlık, çarpıklık meşru olur.Programı çok seviyorsanız kaldırılmaz tabi .Tercih meselesi.Ama yapılması gereken belli kurallar getirilmesi, gelişi güzel insanlarımıza bu programların yedirilmemesi.Eğer dikkat ederseniz , birçok televizyon programının toplumumuz üzerinde olumsuz etkiler doğurduğunu görürüsünüz.Sadece o anda gülmek için izliyor olabilirsiniz ( özgürlüğünüzü kullanıyorsunuz bir bakıma) ama diğer yandan bu tip çarpıklıkları örnek alan, özenen bir kısım cahil insanlar da mevcut bu ülkede o program yerine hem güldüren hem düşündüren bir programı tercih ederim kendi düşüncem .Öğretici bir yanı olduğunu düşünmüyorum ama kaldırılması veya kaldırılmaması kısmına gerekli kurumlar karar verir. En azından zaman veya davranışlara kısıtlama, kural getiirilmeli...Dikkat ediyorum bu sanatçılar konusunda çok geniş düşünüyorsunuz(bana göre tabi).Fikirlerinize saygısızlık için söylemiyorum.Ama her yapılanın sanattır, özgürlüktür diye yedirilmesi hoş değil.Toplumumuz bunu kaldıracak yapıya ve geçmişe sahip değil.
ümitli_bekleyis isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla