Alıntı:
TÜRK EVLADI Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
TÜRK EVLADI Nickli Üyeden Alıntı
[i][b]
İslam'dan uzak olan Kürt yada Türk farketmez kesin kötü oluyordu!
|
[i][b]
Yazıma tekrar bakarsanız ben ''Müslüman olan kesinlikle iyidir ve Müslüman olmayan kötüdür'' şeklinde kesin bir yargı göstermedim...
|
kesin bir yargı gostermedim demişsin, ama onceki yazında kesin kotu oluyordu demişsin.
belki oyle demek istememişsin, ama demişsin.
ama asıl soylemek istediklerim parabol kardesime,
Alıntı:
parabol Nickli Üyeden Alıntı
ınsanların ne mıllıyetıne gore ne dınıne gore kestırıp atmamısımdır sımdıye kadar..ama acık ve net soylım alevı kurtlere kası bı antıpatım var..ıyısıde vardır bılemem ama bı elın bes parmagını gecmıyor....
ıstersenız agır elestırın tepkı gosterın ama yok abı alevı ve kurtmu ıkısı bır aradamı benden uzak dursun..
|
buna soylenecek cok sey var, uzatmadan kısaca soyleyeyim:
1- sana ırkcı dememe kızmıyacaksın, eger bir insan sırf ırkından dolayı senin gozunde 1-0 yenik baslıyosa bunun adı ırkcılıktır.
2- bu insanlar alevi ya da kurt olmayı secmedigi gibi, sen de olmamayı secmedin. sen sunni bir turk olmayı da secmedin. eger sen bugun pkk denen orgutte bir terorist degilsen bunu kurt bir ailede dogmamana borclusun. aynı kafayla kurt olsaydın, turkler benden uzak dursun diye dusunuyor olacaktın.
4-bir sorum olacak, insanlarla tanıstıgın zaman alevi ya da kurt olup olmadıgını soruyor musun, yoksa nasıl anlıyorsun?
5- son olarak: kurt,rum,ermeni,laz... alevi,sunni,ortodoks,yahudi,budist,ateist... isteyen istedigi yerde durur. bir rahatsızlıgın varsa sen uzakta durursun.