Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-17-2008, 21:50   #34
Kullanıcı Adı
parabol
Standart Türk olan herşey Kürdün sadırısı altında
Alıntı:
TÜRK EVLADI Nickli Üyeden Alıntı
Valla seni ikna etmek için uğraşacak değiliz kardeş!

Madem ırkçı olmamız için mücadele ediyosun sen bilirsin!
Cümlelerimi açıklamama rağmen fikirlerim hakkında yorumların bu yöndeyse zaten seni ikna etmek için uğraşmam!

Neticede bir Müslüman ve Türk olarak benim için sorun yoktur şu anda..
bu laflar banamı??ben senın yorumlarını okumadım bıle acıkcası sana yonelık bıse yazmdım...

ben sadece fıkrımı soyledım ve bu konuda tartısmam cunku bu benım bıle bazen ıcımde celıskıye dustugum konudur..ben ıcımden gelen bu duyguyu engelleyemem..ırkcı falan degılım ben sacmalıyorsunuz...farkındaysanız kımsenın yorumuna cevaben bıse yazmadım sadece kendı fıkrımı betan ettım..cunku dedıgım gıbı bu denın mantıgımle degıl ıc gudusel olarak gelen ve engelleyemedıgım bısedıır...

ruh halımıde sızınle tarısacak degılım...benı ıkna etmeyede calısma zaten...cunku bu tur konuların ıspatı omaz kardesım...belgelı falan karsındakıne dogruları gosterıp susturamzsın...

ben ırkcı degılım kımse ıcın bu soylemı kendım ıcın kullandırmam arkadasım bılmem anlatabılıyormuyum...ben vatanımızda yasmasın asılsınn kesılsın demıyorum dememde ben sadece onyargılı dıkkatlı yaklasırım dıyorum....eger haklarına gaspedılcek olursa bu vatandaslarımızın en fazlka tepkıyı gostercek olanlkardan olurum..benım derdımı anlamadınız bosverın anlamayın

bu konuyu tartısmıcam ozellıkle rewaswer arkadasım senle...yorumların ıgneler yonde ben yanlıs sen dogrusun yonunde..ben bu tutum ıcersınde degılım...bu tur konulardakı haklılıgı yada haksızlıgı zaman gosterır cunku....
parabol isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla