Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-18-2008, 13:34   #8
Kullanıcı Adı
Feride
Standart Turban siyasal bir simge midir?
Alıntı:
sumeyra_tonkal Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
tugba_007 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Feride Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Alıntı:
Feride Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
siyasi simgedir diyen arkadaşlar yorum yazmamış madem oy verdiniz bir açıklama yapın nasıl simgeymiş bizde bilelim.
evet katılıyorum..bir gerekçesi olmalı değil mi

oylamaya bakıyorsun birileri simge demiş ama sebebi yazmıyor. simge değildir diyenler açık açık yazmış biz karşı görüş de olanları dövüyormuyuz :o neden fikirlerini savunmuyorlar açıkcası ben neden simgedir diye düşündüklerini merak diyorum neden ya biri cevap verebilirmi
madem açıklanmıyor ben şöyle onların namına bir açılım getirmek istiyorum. şimdi bu kesim, biz başörtüsünü istemiyoruz diyemiyorlar doğrudan doğruya, onun yerine bu siyasi simge olduğu için biz istemiyoruz diyorlar sümeyracım. yani benim aklıma başka birşey gelmiyor. ;)

Evet hem sizin dediginiz sebep var hemde gercekten bunu simge olarak kullananlara rastladıkları için bunu söylüyorlar.Fakat buna tam olarak siyasal simge diyemeyiz. Bu insanlarin siyasalın s'sini bildiklerini zannetmiyorum.

bu konuda en fanatik saadet partisi mensuplarıdır ve bir çok arkadaşım var hiç birinin siyasi simge olarak taktığına şahit olmadım. kim bu simgeciler
sümeyra bu kadar baskı yapma korkacaklar..
Feride isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla