01-20-2008, 20:35
|
|
|
8 Yaşindaki çocuğun Camii Nefreti !!!!!!
Alıntı:
Durmak yok yola Devam Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
duyguseli Nickli Üyeden Alıntı
Sen Ak Parti'li falan değilsin kardeşim..Yahu eleştirecekseniz gerçek kimliğinizle gelip adam gibi eleştirin..Niye sahte kimliklerin arkasına sığınıp iftiralar atıyorsunuz..?? > Vallahi acıyorum size..başkada bir şey demiyeceğim.. :-\
|
nereden biliyon akp li olmadigimi Deha misin sen?,iftira ile suclamadan önce ögren de gel
bu adamlarin yalan söyledigini idaa ediyorsun o zaman idaa larini sürüt buyur
1999 kadar Kuran Kurslarinda, Camii lerde 4415 sayili kanunla Kuran Kursuna gitmek icin 12 yasinin doldurma sarti getirildi, ``simdi bu Cocuklarimiz Kuran Kursuna giderse yeni kanuna göre,velilereve ögretmenlere de hapis cezasi verilecek aksini ispatla böyle bir kanunun akp döneminde cikarilmadigini ispatla ben bu adamlarla ugrasamam bu konuda bilgi sahibi degilim eger sen biliyorsan buyur > 
|
Ay ne sinirlisin sen öyle şeker..Aaaa çok ürktüm ama.. :P Siz ne pişkinsiniz yahu..Ben Ak Partiliyim diyor ama Ak Parti'mizi kötülüyorsun ne hikmetse..Bi söz vardır insan sevdiğini yerden yere vururmuş..Sizde böylesiniz sanırsam galiba.. :P
Birincisi Akp değil Ak Parti.. İkincisi senin Ak Partili olmadığın apaçık ortada..Yani sen onu benim külahıma anlat.. ;) ve gelelim şok olduğun(!) ve Ak Parti'den beklemediğin yasaya...O yasayı Ak Parti değil MHP_DSP_ANAP koalisyonu çıkarmıştır..Konuşmadan önce bilgi sahibi olunuz..57. hükümet döneminde gereçkleşen bu olaya Dönemin Fazilet Partisi Milletvekili bugünün AK Parti'li Milletvekili Musa Uzunkaya kanun maddesinin tartışılması esnasında, neden böyle bir yasaklama yapıldığını sorarak, Yaz boyunca, yüzücülük, atıcılık, spor, hepsi var; ama, yasak, bir yasada var; o da Kur'an'ın okunması ve öğretilmesinde var. İşte diyoruz ki, bunu ortadan kaldıralım; diyoruz ki, bu mesele kökünden çözülsün� demiştir.. Şu anda o yasağa hükümetimiz bazı yumuşatmalar getirmiiş ve hiçbir müslüman ülkede olmayan bu utanç verici sorunu kökünden çözmek için yeni yasa tasarısında düzenlemeler getireleceğini açıklamıştır.. ;) geçen yıl Diyanet İşleri Başkanlığı'nın hazırlayıp çıkardığı yeni bir yönetmelikte, Kur'an Kursları ile Öğrenci Yurt ve Pansiyonları Yönetmeliği ile, Kur'an eğitimi sadece yaz aylarında değil 365 gün boyunca yapılmasının yolunu açıyordu. Yönetmelikle, 10 kişinin başvurusu üzerine Diyanet'in akşam kursu açması öngörülüyordu. Bu kurslarda, uzun yıllardır istihdam edilmeyen imam hatip lisesi mezunlarının da öğretici olarak görevlendirilmesi de amaçlanıyordu..Fakat bazı sorunlar ve din düşmanı çevreler yüzünden tekrar görüşülmek üzere bir süreliğine bırakılmıştır..
Hadi madem hodri meydan diyorsun sen de bana 12 yaş sınırlamasını Ak Parti Hükümetinin çıkardığını İSPATLA.. >
|
|
|