|
|
fethullah gülen hocafendiye hakaretler yağdıran NURETTİN VEREN
daha şafak sökmeden yola koyuldular,,
hizmet aşkıyla yanan önden giden atlılar,,
ailesini arkada bırakan delikanlım ahmet,
çeyizini kalbine gömmüş körpecik nimet,,
okyanus ötesini gözlerine kestirmişler,,
islamın ılık rüzgarını oralara estirmişler,,
önce dillerini öğrenip içlerine girdiler,
sonra dinimizi öğretip kalplerine girdiler,,
afrikalı siyahi çocuk istiklal marşımızı okuyor,,
o marşımızı okurken akifimin ruhu şadd oluyor,
sen oturduğun yerden gazel oku türküm diye,,
işte türklük budur marşımızı okutur ecnebiye,,,
şimdi yazacaklarıma herkesin itimat etmesini istiyorum,,,,fethullah gülen hoca efendiyi severim,,samimi bulurum,,cemaatinden bir kimse değilim,,benn,,,tipik bir türk vatandaşıyım,,,adeta türkiye ortalamasının izdüşümüyüm yansımasıyım,,,açılan konu üniversitelerde ders olarak okutulabilecek mühim bir konu,,,kendini bilmez bir şahsiyetin üç kuruşluk menfaati gereği nasıl da alçalabildiğini göstermeye matuf müthiş bir ders konusu,,fethullah gülen hoca efendiyi seven her on kişiden sekizinin veya dokuzunun ak partiye oy vermiş olması,,,malum diğer partileri çileden çıkartıyor,,,bu alçakca yapılan saldırının altında yatan gerçek bu,,,bende ak partisine oy vermiş birisi olarak söylüyorum,,bu cemaatle bağlantım olmadığını hatırlatarak diyorum ki,,,,,,bu hükümet dahil,,,gelmiş geçmiş hiç bir hükümet-,, fethullah gülen hoca efendi ve yakın çevresinin türkiyeyi tanıtma adına yapmış oldukları lobi faaliyetlerini tasavvur dahi edemezler,,,,,konuyu uzatmak istemiyorum,,kısa keselim kısasa lüzum kalmasın,,,,,,fethullah gülen hoca efendi hakkında ileri geri konuşan insanları irdeleleyecek olsanız tek kare fotoğraf ortaya çıkar ( beynini midesine yedirmiş zavallılar güruhu,)
|