Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-21-2008, 19:03   #3
Kullanıcı Adı
Mu-Alim
Standart Adalet cesaret ister…
Öncelikle yazının sahibini belirtmeniz gerekiyor köşe yazılarını paylaşabilmeniz için...

Hrant Dink cinayetiyle ilgili bir "faili meçhuliyet" söz konusu değil arkadaşım ve yazının sahibi yazar insan...

Fail belli, cezasını çekmek üzere "içerde". Öte yandan verdiğin cevapta Beşiktaş Emniyeti'nde ölen bir gencin sorgusunda kameraların kapalı olmasının üzerine gidilmediğini iddia ediyorsun, ama emin ol, gidiliyor. Her şey araştırılıyor.

Zaten Ak Parti Hükümeti döneminde faili meçhul tek bir cinayet bilmiyorum ben. Ecevit döneminde Erbakan döneminde çok oldu bu tür cinayetler; ama çok şükür artık her türlü suçun arkası aranıyor ve suçlular bulunuyor.

Bir de;

Başörtüsü sorunu yıllardır Türkiye Cumhuriyeti'nin yüzünü karartan, uluslar arası boyutta ve demokrasi bağlamında Türkiye'yi küçük düşüren bir sorun olmuştur. Ak Parti Hükümeti'nin bu sorunu çözmeye çalışması kimseyi rahatsız etmemeli, etmesin!

Başörtüsü sorununu çözmeye çalışması diğer sorunları göz ardı ettiği anlamına da hiçbir suretle gelmez. Zira, hiçbir hükümet,

* Terörün
* Eğitimdeki sorunların ve eğitimde fırsat eşitsizliğinin
* Ekonomik sorunların
* "Hortum"ların
* Özel sektördeki durgunluğun

ve şimdi aklıma gelmeyen daha birçok sorunun üzerine Ak Parti Hükümeti kadar gitmemiştir.

Delil isteyenler için: www.akicraatlar.com ya da http://www.akparti.org.tr/ilkveen/index.html
Mu-Alim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla