Alıntı:
AKtunaHAN Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
adalet nerden kaldı ? Nickli Üyeden Alıntı
Fail belli, cezasını çekmek üzere "içerde". Öte yandan verdiğin cevapta Beşiktaş Emniyeti'nde ölen bir gencin sorgusunda kameraların kapalı olmasının üzerine gidilmediğini iddia ediyorsun, ama emin ol, gidiliyor. Her şey araştırılıyor.
Zaten Ak Parti Hükümeti döneminde faili meçhul tek bir cinayet bilmiyorum ben. Ecevit döneminde Erbakan döneminde çok oldu bu tür cinayetler; ama çok şükür artık her türlü suçun arkası aranıyor ve suçlular bulunuyor
faili meçhul değil mi?
1)samastın trabzona giderken bindiği ötöbüsün ısrarla samsun otogarına sokulup samastın buradan alınması ve böylelikle trabzonda kimlerle bağlantıya geçeceğinin ortaya çıkarılmaması
2)malatya katliamında katliam zanlılarından bir şahsın hastanedeki odasının video kayıtlarının ilk 10 günlük kısmının kaybolması :-\ ve o zanlının kimlerle görüştüğünün ortaya çıkarılamaması
3)necip hablemitoğlunun vurulması ama arkasında emri kim verdiyse emir verenlere bir türlü ellerin uzanamaması
4)yargıtaya yapılan silah saldırıdan sonra,tetikçinin telefonla yaptığı görüşmelerin tespitinden sonra bir çok emekli askerlerin olayla ilgisi gün gibi ortadayken serbset bırakılması
umut ak partideydi ama oda temiz bir toplum için sınıfta kaldı ne yazik...
|
Arkadaşım şimdi sen bana Türk Dil Kurumu'ndan alıntı yaptıracaksın faili meçhul lafının anlamını gösteren. Faili meçhul zanlısı bulunamayan olay ( genellikle cinayet ) demektir.
Sen kendin sıralamışsın; tek tek bütün cinayetlerin kim tarafından işlendiği belli. Ha "derin" dediğimiz olay bizi "ata"larımızdan miras kalmıştır; ama sen bile bunları söylüyorsan Ak Parti Hükümeti çok şey yapıyor demektir. Sen Uğur Mumcu'ları Ahmet Taner Kışlalı'ları Çetin Emeç'leri unutmuşsun sanırım. Ölürlerdi ve öylece kalırdı.
Şimdi nette herhangi biri herhangi bir olay ile ilgili bu kadar ayrıntıya hakimse Ak Parti'miz sağolsun!
|
bana bulunan tetikçileri sıralamışsınız,tetikçilerin bulunması o cinayetlerin faili meçhul olmadığını idda hakkını vermez size
madem ak parti insan hakları için güzel şeyler yapıyor ,o halde 37 yıl ceza alan şemdili sanıklarının askeri mahkemece nasil kurtarıldıklarına nedersin,
idda namede yaşar paşanın adını geçirdiği için meslekten ihraç edilen savcıya ve cemil çiçeğinde sanki çok iyi bir şey yapılmış gibi çıkıp bu karara destek vermesine nedersin...
ak parti kendisine müslüman kendisine karşı demokrat kendisinin canı yanınca demokrasi diye bağırıyor ama başkalarının canı yanarken susuyor,madem iktidar madem demokrasi sevdalısı hadi gitsin kontgerillanın üzerine...
aslında bunların üzerinede gitmek başbakanın işine gelmiyor çünkü kendi ipinide çekerler diye korkuyor ne güzelde söyledi yök başkanı, iplerinin çekilmesinden nasil korktuklarını...işte bu korkuyla bir gün üzerine gidemedikleri derin devletin bombası ellerinde patlarsa hiç şaşırmayın.