01-21-2008, 21:28
|
|
|
VAN VEGAS
Alıntı:
adalet nerden kaldı ? Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Necip Fazil Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
adalet nerden kaldı ? Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Necip Fazil Nickli Üyeden Alıntı
Devlet buralardan para alıp benim kursağıma bu haramı sunmasında, kim uçkurunu nerede bırakırsa bıraksın. Benim sıkıntım bu, yoksa soysuz olan her yerde soysuzluğunu yapar!
VesseLam
|
ohhhoo kardeşim sende çok incesin nasil yaşıyorsun bu dünyada bak senin hükümetin alkolden ne vergi yüklüyor biliyormusun sorma bak sonra o vergiler le okullar açıyor hastaneler yapıyor sonra milli piyangodan aldığı vurgunu görme o vurgunlar otoyollar demiryolları yapıyor ne yapacağız şimdi o halde sen bu hastaneleri bu okulları kullanma bunlar BU VERGİLERLE YAPILIYOR 
|
O nedenle sırtımız bir türlü düze gelmiyor ... ( İslami açıdan, kendi açımızdan ) Bir kumarhanelerin parası kalmıştı, oda gelsin tam olacak ...
VesseLam
|
kardeş çok duygusal takılıyorsun erbakan hoca gibisin;bak birleşik devletlerde las vegas ama amerika süper güç yani işlerin ters gitmesi haram para ile helal para ile alakasız umarım anlatabildim size...yani işin iyi yaparsan herşeyinde haram olsa sen yine zengin olursun işini bilmezsen herşeyin helal de olsa sen yine fakir olursun
yani geri kalmışlığın kalkınmanın dine bağlı olup olmamakla alakası yok malesef ak parti içinde böyle düşünceler hala hakim olduğu için din istismarı iyi tutuyor bu partinin tabanında
|
Amerika süper güç ... Ama ahlak yapısı ortada ... Beni şahsen para zenginliğinden çok ahlak zenginliği alaka ediyor... Ölüm denen şeye iman ettiğim için ... Haram ile zenginleşen ülkelerin ahlaki durumu oratada ... Zaten haramın karışmadığı mekanlarda kalmadı denilebilir, o nedenledir ki hiç bir mekanda huzur kalmadı ... Hiç bir İslam ülkesinin beli doğrulamadı ...
Ben bu pencereden bakıyorum, mali işlere, mali işler ile alakası olanlar ilgilenir artık.
VesseLam
|
|
|