Alıntı:
nusret Nickli Üyeden Alıntı
Cumhuriyet tarihinde hangi siyasi iktidar, kendisine ters düştüğü için, hangi paşayı görevden alabimiş ki....
Burası Türkiye, biraz gerçekçi olun. Bu ülkede darbe var, bu ülkede cunta var.
Adnan Menderes' de siyasi iktidardı. O, paşaları görevden alamadı ama paşalar onun canını aldı.
Sana CHP' li de demedim. Adamakıllı bir-iki cılız ses hariç, kimse ağzını açmadı bu muhtıraya. Hiçbir gazete ağzını açamadı. Vakit' i ayrı tutuyorum tabi. Senin yahudi düşmanı dediğin gazete kadar, askere muhalif olabilme cesaretini gösteren bir tek gazete yok. Ordu düşmanlığı değil ama bu. Görüş farklılığı.
Bir de soruma cevap alamadım. Yahudi düşmanı dediğin gazeteyi bir kere eline alıp okudun mu?
Nereden anladın yahudi düşmanı olduğunu...
Yoksa Ertuğrul abiniz mi söyledi
|
YOKBE KARDEŞ ERTUĞRUL ÖZKÖKÜ ELİME ALIP HİÇ OKUMADIM O ADAMLAR SADECE PROPAGANDA YAPIYOR GERÇEK BİLGİ FAZLA VERMEZ...AMA DİĞER BİR ÇOK YAZARI OKURUM VE AK PARTİ ANTİPATİMİZ GÖZLERİMİZDEN KAYNAKLANIYOR
VAKİT GAZETESİ OKURUM ÖZELLİKLE HÜSEYİN ÜZMEZE BAYILIRIM VE HÜSEYİN ÜZMEZİNDE BÜTÜN KİTAPLARINI DEFALARCA OKUDUM HANİ BANA ÇOK TERS BİR ADAM AMA YAZI TARZI HOŞUMA GİDER NE BİLEYİM GÜLDÜRÜR BENİ BAZEN

HATTA BİRAZ ATIYOR GİBİ YANİ ÇOK HOŞ BİR İNSAN VE UĞUR MUMCUNUN EN CAN ARKADAŞIYDI