Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-23-2008, 16:39   #17
Kullanıcı Adı
sadeceali
Standart Çekinerek açtığım bir konu....
Alıntı:
kabardey_06 Nickli Üyeden Alıntı
paylaşım sitesindeki admin her kimse sadeceali rumuzlu şahsiyet tarafından açılan bu konuyu bi zahmet siliversin,, memleketi maymunlar ceehenneminemi çevirmek istiyorsun arkadaş ,eğer niyetin bu ise yeri burası değil kardeşim,,,ak partiye oy vermiş herkes ATATÜRKÇÜDÜR,,HEM ÖZÜNDE HEM SÖZÜNDE BU BÖYLEDİR,,,bu açtığın konuyu safdilliğine veriyorum,,,,,,,yetkili mercilere sesleniyorum,,,bu ve benzer konular hassasiyet arz eden,teyakkuz halinde olunması gereken konulardır,,,konu çekinilerek açılıyorsa bi çapanoğlu doğacak demektir,,buna fırsat vermeyiniz,,,türkiye hızla normalleşirken,tekerlek yokuş çıkarken,,,istismar konusu olmaya müsait hiç bir yazıya,fikre prim verilmemeliidir,,,,saygı sevgi hürmet adrese teslim,,
yaş olarak benden büyük olduğunuzu düşündüğüm için saygı kusur etmemeye gayret ediyorum... ama ben bu forumda yeni değilim... forumda genel olarak tanınmamın yanında... yaklaşık 8-9 üyeyle ayrı olarak görüşüyuorrm... yani bi samimiyetim var... beni tanıyan tanıyo... o yüzden bu konuyu açmamda öyle bir neden olmadığını bilen biliyıo... beni tanıdıkça sizde öyle bir düşünce ye sahip olmadığımı göreceksiniz.....henüz tanımnadığınız insanlar hakkında bu şekilde ön yargılarda bulunmamalısınız benim fikrime göre...
sadeceali isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla