Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-24-2008, 18:44   #2
Kullanıcı Adı
kabardey_06
Standart Facebook 'ta Başörtüsü tartışmaları...
insan zihninin nelere gebe olduğu, baş örtüsü konusu irdelendikçe gün yüzüne çıkıyor,,,,özellikle baş örtüsüne karşı olan grubun veya düşüncenin konu hakkındaki görüşleri enteresan analizlere meydan verir nitelikte,,,,engel koymanın bin bir türlü halini ayan beyan sergiliyorlar,,,kişinin en doğal hakkı olan eğitim hakkını bir şekilde gasp etmenin adı şimdilerde bu beyanlarda gizli,,,,sen bu şekilde okursan ben de kılıktan kılığa girerim haaaa gibi gözdağı vermeler,,,,ya da ,bu serbesti sağlanırsa ülke cehenneme döner tehditleri,,,bütün bunlardan ayrı olarak,, üniversite öğrencilerine tanınan bu hak o zaman ilk öğretim öğrencilerinede tanınsın, eğer tanınmazsa bizde goy goyculuk yaparız teraneleri,,,,daha bi sürü zihinsel devşirmelerin hepsi kızlarımızın en doğal hakkı olan eğitim hakkını gasp etmeye yönelik gişimlerdir hatta ve hata tecavüzlerdir,,,konunun laiklikle yakından uzaktan bir alakası yoktur,,,hepimizin ortak değeri olan bu kavram bazılarının can simidi olmuştur,,,,hadise bundan ibarettir,,,,vesselam,,,,,
kabardey_06 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla