Daha İyi Tanıyalım...
Bu sorulara içten ve doğru cevap verelim maksat birbirimizi daha iyi tanımak
1-Saat kaç ? 21:36
2-İsim? çetin sezen
3-Doğum tarihin ve burcun ne ? 16,04,1983 koç
4-Dövmen varmı ? hayır,zaten bi insan vücuduna niye bişeyler çizdirirki hiç anlamam
5-HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak kadar a$ık oLdugun oLdumu? hayır,zaten ilahi aşk(ALLAH cc) hariç birisine aşık olduğum için ağlıyacağımı hiç sanmıyorum
6-Pepsi mi Coca coLa mı ?bizamanlar coco cola idi allaha şükürki şimdi öğle biderdim yok
8-Tercih ettiğin rakam ?özellikle birakam tercih etmem(batıl inanç bana göre)
9-Sevdiğin müzik türü? etnik müzikler(enstürmantel)
10-En sevdiğin çiçek ? gül
11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? geyik muhabbeti(ne olduğunu hala anlıyabilmiş değilim?)
12-Sevdiğin renkLer? siyah ve gri
13-Kendini geLecekte nasıL görüyorsun? geleceği sadece ALLAH cc bilir,işallah güzel yerlerde sağlıklı,başarılı ve mutlu bihayatım olur
14-A$ıkmısın? hayır
15-AiLeiLen mi tek mi? ailemle
16-Tuttuğun takım ? beşiktaş
17-OLmazsa oLmazın ? dürüstlük ve disiplin
18-Senden uzakta ya$ayan arkada$ın? YOK
19-Hayatında neyi deği$tirmek isterdin ? hayatım boyunca bazen iyi bazende kötü günler yaşadım ama hiç bi zaman keşke şuda olmasaydı demedim,hayat bi yap bozun parçaları gibidir bence bi parça değişirse hepsinin değişmesi gerekir o yüzden ALLAH cc hakkımızda ne hüküm verdiyse ona razıyız
20-Uyandığında iLk dü$ündüğün $ey?uyandığımda ilk olarak o gün yapmam gereken şeyleri düşünürüm ve daha yataktan kalkmadan o günün programını kafamda yaparım
21-En nefret ettiğin hareket? riyakarlık ve yalancılık
22-Ba$ka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin? fatih sultan mehmet
23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin? öle biri yokki
24-Takma adın ? HAFIZ
25-En sevdiğin spor? futbol
26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü? utangaçım fakat sölemek istediğim bişeyide çekinmeden sölerim bukonuda cesurumdur
27-Konu$tuğun diLLer? türkçe,çerkezce,biraz ingilizce
28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? ALLAHA ŞÜKÜR
29-$imdi saat kaç? 22:00
30-hangi okulda/lise de okuyorsun?? AÇIKÖĞRETİM ÜNİ/İKTİSAT 2. SINIF
|