Alıntı:
mehmetal Nickli Üyeden Alıntı
kendını ülkücü sanan onlarca arkadaşım var. ne yazıkki bir çoğu içki ve uyuşturucu bağımlısı bilindiği gibide bir çoğu mafya. Ülkenın bunların elıne gecmemesı için elimizden geleni yapmalıyız...
|
Biraz fazla abartmışsın kardeşim.Bir iki tane serserinin yaptıklarını bütün ülkücülere mal edemezsin.Benim salonumda çalışan bir çok ülkücü kardeşimiz var ve hepside kendini bilen arkadaşlar ve gerektiğinde vatan için canını verecek kişiler ,kötü karakterde olanlarını zaten ayıklıyoruz.İçki ve uyuşturucu kullanan bir insan ülkücü olamaz öyle dese bile bizi değil ancak kendini kandırır.Bir elinde chips bir elinde gazoz ayaklarını koltuğa uzatmış terörü sadece ekranlardaki şehit cenazelerini izlerken kınayan bir çok akp'li arkadaşım da var benim hemde küfür ederken yediği chipsler in bir kısmı ağzından dökülerekten.Onların hepsini kınıyorum .Kınıyorum derken bir tek burada yazarak değil yüzlerine de söylüyorum.Şimdi ben bunu bütün akp li arkadaşlara mı mal etmeliyim hepsini onlar gibimi görmeliyim .Kesinlikle böyle bir şey olamaz.