bu konuda kafam çok karışık...sonuçta kürtler de bu ülkede yaşıyorlar,fikirleri var mecliste temsil edilmeliler...dtp etnik milliyetçilik yaparak onları temsil ettiğini söylüyor oradaki halkın bir kısmının iradesi de bu yönde bunu görmezden gelemeyiz biz sonuçlara laf söyleynlere kızıyoruz kabullenmiyorlar diye aynı yanlışı neden yapalım

?..hem TC'ne GÜVENİRLERSE HAKLARININ KORUNDUĞUNA, FİKİRLERİNE SAYGI DUYULDUĞUNA İNANIRLARSA GELİR ADAM GİBİ SİYASET YAPARLAR DAĞA BAYIRA ÇIKIP TERÖRİST OLMAZLAR....eğer ikinci sınıf insan muamelesi görür hakları teslim edilmezse cahil olanları gider girer pkk'ya...ben dtplilerin bu ikinci haklarını doğru kullanacaklarını düşünüyorum..zaten doğudaki oyları da düşmüş...partimizin bu soruna yaklaşımı doğu halkını umutlandırmış sadece ak partinin sorunu büyütmeyip çözeceğine inananıyorlar zaten doğuda silip süpürmemiz de bunun delili!!!
benim sorunum SABAHAT TUNCEL'le bir kaynaktan aldığım habere göre savcının elinde k.ıraka geçtiğine dair sağlam kanıtlar varmış biz de tuttuk çıkarttık hapisten..ama dokunulmazlığı kaldırılabilirmiş....
herşeyden önce bence bu yeni gelişmelerin hayırlı olmasını dilemeliyiz;bilemeyiz belki kürt sorunu da aşılır......