Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-04-2008, 19:12   #174
Kullanıcı Adı
LüGaT
Standart Ynt: ÜLKÜCÜLER!
Alıntı:
TÜRK IRKI Nickli Üyeden Alıntı
Aforoz benim hiç kullanmadığım bir kelime onu içinde barındıran inanışla alakam olmadığım içindir özellikle mi ihtiyaç duydunuz.İnşallah Türkçülük hakkında birikimin olmadan ahkam kesmeye kalkmassın bir daha.Atamıza gelince saygısızlık yapanlar bilmelilerki onun ve nice Mehmedlerin sayesinde onların kurduğu değerlere bazı ne idüğü belirsizler laf söyleme cesaretinde bulunabiliyorlar.Onlar olmasaydı kısmına girmeyeceğim onu zaten düşünme kapasitesi olan anlar kendi menşeileri ne olurdu onuda Allah bilir.

Türkçülük hakkında birikim edinmeye ne hacet, isminden de anlaşılacağı gibi türkçülük ırkçılıktan başka birşey değil.Ya da sözümona yumuşatılmış hali.Ha Türkçülük ha ırkçılık ha Nazilerin Almancılığı, hepsi bir.(Gerçi bizimkisinin doğuş noktası kahve köşeleri ve okey partileri)

Aforoz kelimesini kullandığını iddaa etmedim zaten sizin Adolf Hitler de binlerce insanı öldürürken "ben zalimim" dememişti.Sen de tıpkı sizin adolf gibi "aforoz" kelimesini kullanmadan aforoz ediyorsun.

Neymiş Ataya karşı saygısızlık yapan ne idüğü belirsizlerler varmış...

Ben de "ne idüğü belirli" bir sürü soytarı tanıyorum, var yani sağda solda ;) Bu ne idüğü belirsizler anlayamadıkları insanları da "anlama kapasitesi düşük" diye nitelendirirler genelde.

Konu birisinin kendi garip ideolojisinin işaretini tüm ırka maleden Atatürk yoluyla da bunu "kutsayıp" kendi gibi düşünmeyenleri aforoz eden zihniyetti..Çarpıtılana kadar.;)

Evet, ne diyorduk...