Maçın sonucunu maç başlamadan kabul etmiş fener taraftarı ne kadar üzüldü bilemem."En az 3 yok yok 5 atacaz, asacaz, kesecez, izlemeye gerek yok" diyenler bence hiç seslerini çıkarmasınlar.Hakan'ın şansızlığı Arda'nın beceriksizliği olmasaydı şimdi suratınızda poşet olacaktı.
Şunu kabul edin Galatasaray, 10 eksik oyuncusuyla çıktığı, fenerin ise en formda olduğu ve full kadro çıktığı maçta fenere çok güzel futbol dersi verdi.
Ve 12.adam.Tabii ki Taraftar.2500 kişi olmalarına rağmen 55 bin kişilik fener taraftarını çok güzel susturdular.Burda bir alıntı yapmak istiyorum.
"Şimdi maçtan geliyorum. bu ne rezilliktir ya bu ne rezalettir. Oraya niye geliyorsunuz kardeşim Gelmeyin ! başkalarının hakkını yemeyin! bölesi bi maçta bağırmayan binlerce insan bağırmaya kalkıncada her tribün ayrı telden çalan topluluklar.
SEFA ! ne iş yaptığınızı yukarıda anlamadım

?? 3-5 ipini koparmış bizden daha çok bağırdı. Napıyorsanız yapın adammı dikiosunuz‚ her tribüne organize oluyosanız olun olamıyosanız bırakın bu işi...!!!!!!!!!!
Yemin ederim 90 dk adamları dinledik inlettiler kadıköyü utandım ! yazıklar olsun bu gece oraya gelipte bağırmayan herkese.."
Fazla söze gerek var mı?!?