Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-07-2008, 15:51   #4
Kullanıcı Adı
MaU_95
Standart Hayko Cepkin bir sonraki Eurovision'da Türkiye'yi temsil etsin mi?
Alıntı:
BlueSnow Nickli Üyeden Alıntı
Bu anketi açmak yanlış olur. Ortada bir şey yokken insanları tartışma ortamına sokmak olur. Birbirine kutuplaştırmış oluruz insanları.
Haklısınız bunun olabileceğini düşünüp vazgeçmiştim açmaktan ama bu notu iliştirerek dediğiniz gereksiz kaosu engelleriz diye düşündüm. Ve gerçekten de merak ediyorum şahsım adına bunun etkisi, olumlu olur mu diye. Mantıklı açıklama yapınız veya sadece oy ile geçiştiriniz

Herks jonathan749 arkadaşımız gibi fikrini belirtirse(bu arada çok saol jonathan ) sorun çıkmaz, ne kutuplaşma olur ne kalp kırma. Tartışıp birbirimizi geliştimek gerek. Bunu da konuşamayıp kutuplaşacaksak neyi, nasıl tartışacağız?

Alıntı:
alikece Nickli Üyeden Alıntı

Not1: Yorum yapacak mualif arkadaşlar lütfen yapıcı yorumlar ekleyelim. Bu tamamen benim şahsi görüşümdür, birden aklıma düşmüştür, hiçbir resmi tarafı yoktur. Mantıklı, dayanağı olan fikirleriniz varsa konuşunuz yoksa sadece yermek için anlamsız çabalar içine girmeyiniz. Yani öyle güzel anlatınız ki ben de "hımm evet haklısın olmaz" diyeyim Gülümseme. Gereksiz polemiğe hayıııır
MaU_95 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla