Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-07-2008, 19:12   #8
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Standart 'Türban Meclis'e giremez'
Alıntı:
Susmak Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Susmak Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
duyguseli Nickli Üyeden Alıntı
Bu haberler neden çarpıtılıyor.. > sayın Toptan hayır derken sorulara yanıt vermeyeceğini ifade etti..Ayrıca haberin ortalarında türbanla ilgili soruları yanıtlamayacağını açıklamış zaten..Köksal Toptan en başından beri bu yasakların kalkmasını savunan kişilerin başında geliyor..Böyle bir şeyi söyleyeceğine ihtimal bile vermiyorum.. > çarpıtılmasın haberler.. >
Kardesim olayi neden carpitiyon anlamadim?, ben degil carpitan Gerek Akp´ye ve gerek Basbakanimiza yakinligiyla bilinen Yeni Safak Gazetesidir ;)
Ben ne yapayim onlar öyle yazdiyysa?,simdi Suclu ben mi oldum ne cabuk Damgaliyorsun insanlari :-\,
kaldiki Yeni safak Ak partinin sözzüsü degilmi?
Ben seni damgalamadım en başta yazdığım mesaja dikkat et lütfen..Ben haber çarpıtılmış yanlış haber dedim..Ondan sonra bana neden çarpıtıyorsun çarpıtan AKPye yakınlığıyla bilinen yeni şafak dedin.. Ayrıca yeni şafak Ak Partinin sözcüsü falan değil..Sende Ak Partili değilsin..Bir zamnlar bahar hanım vardı burada oda böyle gelip yeni şafaktan aleyhimize olan günü geçmiş haberleri yazıp sonrada neden kızyorsunuz yeni şafak sizin tarafınız değil mi diyordu.. ;) ne hikmetse aklıma o geldi bir anda..hayr olsun inşALLAH..sonunuz ona benzemesin de.. ;)