Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-09-2008, 03:09   #25
Kullanıcı Adı
kabardey_06
Standart Milli gazetenin, diyalok hazımsızllığı ve 'eşdinsel' ithamı
bazı gerçekler vardır HAKİKATA gebe,,lakin çok rahat dillendirilemezler tılsımı bozulur korkusu ,işin sekteye uğrama endişesi, dudaklarının ucuna kadar gelen söz ve kelamları haykırmana engel olur,,zamana bırakır çoğu kez zamanla anlaşılır diye,,ALLAHA havale eder bazen ıslah olsunlar diye,,,cabcanlı örnekler tam karşılarında sevginin ve emniyetin temsilcileri olarak arzı endam etselerde talihsizler göremez,idrak edemez,,sigara içmez onlar,kötü bir alışkanlıkları yoktur,kızlarla gelişi güzel filörtleri yoktur,,çünkü yoll çok çetin bu yolda ona ayak bağı olacak her ne varsa bertaraf edilmelidir,,edilmelidir ki,,o nuraniler ipi göğüsleyebilsinler,,,dava büyük,,şakası yok,,başkalarının tavsiyelerine ihtiyaç da yok,,sen muhammedi bir gönle sahipsen eğer,,neyden sakınır ve korkarsın,,,,onların dini onlara senin dinin sana,,sen iki arada bir derede kalmışları topla ALLAHLA TANIŞTIR,,MÜSLÜMAN O DEĞİL MİDİR Kİ,,insanları ALLAHLA TANIŞTIRIR,İSLAMLA BULUŞTURUR,,,,bu konu uzar ruhaniler bize kızar,,sen senin bildiklerinle inandıklarınla amel et,,ben benim bildiklerim ve inandıklarımla amel edeyim,,,işi tatlıya bağlıyalım,,,,ameller niyetlere göredir,,ben niyetlere bakarım,,,niyet hayır ,akıbet hayır,,,,buna tüm kalbimle inanıyorum,,,
kabardey_06 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla