Milli gazetenin, diyalok hazımsızllığı ve 'eşdinsel' ithamı
acizane size bir tavsiyem olacak şu kibirden vazgeçin herşeyin doğrusunu biz biliriz bi biz doğruyuz havalarını bırakın hele heleki kendinizi alim zannedip din hakkında kendi kafanıza göre yorum yapıp insanları şaşırtmayın yanıltmayın. o kadar makale yayınladım bide kendi görüşlerimi yazdım hiçbirinin neresinin yanlış olduğunu belirtmeden ki belirtemezsinizde; bundan kaynaklanan hazımsızlıktan dolayı yok oktay bilmem kim ne demiş bilmem veli ne yazmış işte oktay saldırganmış o da bu fikri savunuyomuş ona bakarsan usame bin ladinde müslüman olduğunu söylüyor senin dediğine göre hareket edersek usamede müslüman oda islamı savunuyo ama terörist o zaman islam dini yanlış dememiz lazım tövbe haşa. kendinizle çelişmeye başladınız artık. yerinizde olsam daha fazla konuşup daha fazla batmazdım ama yinede siz bilirsiniz ama illede cevap verecekseniz bana acizlerin yaptığı gibi kişiler üzerinden konuşmayın yada delilsiz dayanaksız şeyler söylemeyin. okumam dediğin makalede bir sürü delil kaynak var. eğer savunma yapacaksan çık de şu makalede şu yanlış.
|