Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-09-2008, 18:07   #40
Kullanıcı Adı
kabardey_06
Standart Milli gazetenin, diyalok hazımsızllığı ve 'eşdinsel' ithamı
nihat genç mi??ihtiyar mı ?? ,,,,kişi kendini bilmez olunca,güler ona köstebek karınca,,,,ceyhanlı kardeşimiz benim yazdığım tüm mesajları önyargılarının zebunu,cehaletin merkubu olarak anlamış,,çok yazık,,,ben, dikkkat edilirse islam uleması yada mücedditleri hakkında en ufak bir kelamda bulunmadım,,,sadece mehmet oruç denilen zatı meçhulün bi hakkı teslimedememesini yadırgmak maksatlı bende onu tanımıyorum dedim,,,ceyhanlı kardeşimiz herhalde başka bir dünyada yaşamakta,,,kendisi için kürsüler kurulan,araştırmalar yapılan ,,tezler hazırlanan bir şahsiyeti yani fethullah hocaefendiyi hiç mi hiç tanımadığını,bilmediğini söylüyor,,bu nasıl olabilir ??,,kim inanır bu lafa,,arkadaş herhalde mehmet oruçla birlikte iftar açmaktan dünyayı değişen dünyayı idrak edememektedir,,,,,ben donanımlı bir müslüman olmadığım için hiç bir hristiyanla diyaloğa miyaloğa girmem,,ama onu alır gülen cemaati ile tanıştırırım,,tanıştırım ki,,garibimin dünyası aydınlansın,,,ALLAH muhafaza,,eğer ki mehmetoruç gibi ,islamı çağın gereklerine okutamamış birinin eline düşerse,,,maazallah o kişi herşey olabilir,,,namaz kılmayanı asacaksın diyen softa da olabilir,,masum insanları öldüren canlı bombda olabilir,,misyoner yada masum bir ermeni gazeteciyi öldüren katilde olabilir,,,,nihat genç için yazmış olduğum bu metne istemeden de olsa eklemeler yapmak durumunda kaldım,,,,ceyhanlı kardeşimiz,,nihat gençle,,tuncay özkanla ve daha niceleriyle kolkola girebilir,,,benden uzak olsun---istemezukkk,,
çok rica edeceğim şu tesbiti mi irdeleyiniz,,kendisinin bağımsız gazeteci olduğunu beyan eden sayın nihat genç,,öyle bir profil çizmektedirki,aslında bağımsız olmadığını resmetmekte,bir taraftan öz be öz kardeş ilan ettiği muhatablarını diğer taraftan amerikanın köpeği olmakla itham ederken,,öyle bir koridora giriyorki,,hırsının ve kininin zebunu olduğu gerçeği gün gibi ortaya çıkıyor,,,agresif oluşu karadenizli olmasıyla alakalı değil aldanmayın sakın,,,cemaat üyelerinin neredeyse tamamının ak partiyi desdekliyor olması onu çileden çıkartmaya yetiyor,,,,,fikri sabit,zikri habis,yolu kavis,az buçuk oportünüst,,lafazanlıkta pek maharetli,,kitle ruh halini gıdıklamada üstüne yok,,,tipik bir mahalle kabadayısı hüviyetinde laga luga yapan,naralar atan,yel değirmenlerine meydan okuyan donkişot misali,amerikaya meydan okuyor ve kafa tutuyor,,sen kabadayı olmaya kabadayısın da aslanım,,,tanıyormusun içinde yaşadığın mahalleyi,,her sokak başını mesken tutmuş,,allahsız psikopatları,acımasız katilleri,,,bu psikopat ve katillere gücün yetecek mi,,ayakkabının topuklarına basmakla,elinde tesbih,ceket omuzda nara atmakla,,bu şer güçleri alt edebileceğine sahiden inanıyormusun,,nefsinle olan savaşı kazanmadan neyine güvenerek hareket ediyorsun,,,bilmiyormusun,,sağında solunda harabeye dönmüş evler,,tarumar olmuş meskenlerin hepsi zamansız meydan okumalar yüzünden bu hale geldi,az bi dişini sıksan,,gücünü kuvvetini toplasan ölürmüsün be cahilll,,,,,,psikopatların ve katillerin karşısına bir kere çıkacaksın,,öyleeee heyt ulan var mı bana yan bakan cızırtılarıyla değil,,,arı vızıltısı sesiyle değil,,,,top güllesi sesiyle çıkacak ve düşmanının soluk borusunu keseceksin,,,teşbihte hata olmaz,,,,nihat genç gibilerin elinde ülke,,ALLAH muhafaza ne iran olur,ne malezya ,parçalanmaya yüz tutmuş ırak dahi olamaz,,tarih sahnesinden silinip gider,,,ülke gerçekleriyle dünya gerçeklerini idrak edemeyen,,ülke içi dengelerle,,dünya devletleriyle olan hassas dengeleri hesab edemeyen kısacası gaye ile zamanı buluşturamayan nihat genç gibiler özgür gazeteci olsa ne çıkar,satılık kalem olsa ne çıkar,,,,ve böyle tipleri hangi aklı başında bir insan takarda dikkate alır,,,,,(sevginin ve emniyetin temsilcisi bir nesil,,,,,hakkında ileri geri konuşma bire rezil,,,,,,tanır mısın sen,,,zahmet çekmeyi,ızdırabı çileyi,,bırakamadın bir türlü desiseyi ve de hileyi,,,hele bir bak ,şu siyahi çocuğa,,,marşımızı haykırıyor dört bir bucağa,,,,sen,,,oturduğun yerden gazel oku TÜRKÜM diye,,,işte TÜRKLÜK budur, okutur marşımızı ecnebiye,,,)şimdinin o ecnebi çocukları yarının devlet idarecileridir,,sivil toplum örgütlerinin kurucuları olacaklardır,,iş dünyasına hükmedeceklerdir,,ülkesindeki ordulara komuta edeceklerdir,,,söyler misiniz ALLAH aşkına, nihat genç gibiler, istikbalimiz için atılan bu devasa adımlara akıl sır erdirebilecek çapta kimseler midir ??,,yok eğer değillerse,,genç gibilerini kaale almak abesle iştigal olmaz mı,,cevabınız evet ise,,müjdeler olsun gelecek yarınlara,,
kabardey_06 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla