|
Milli gazetenin, diyalok hazımsızllığı ve 'eşdinsel' ithamı
okunanı anlamamakta ısrarcı olma bence,,derslerini veremez okulunu bitiremezsin,,,mehmet orucu tanımıyorum,bilmiyorum demek başka ,onun görüşlerini takmıyorrum kaale almıyorum anlamında TANIMIYORUM DEMEK BAŞKA,,,,islamı çağın gereksinmelerine okutmak başka,,,onu çağa uydurmak başka,,,tam lafzıyla yazamayacağım fakat,,bir ayette der ki,,düşmanlarınızın silahlarıyla silahlanın,,o ddönemde ssilahtan kasıt,,at,,ok,,yay ,,kılıç vesaire,,,,o ayeti bu çağı düşünürek yorumlamak ,,islami anlayışa nasıl ters olabilir,,,atlanalım mı,,uçaklanalım mı ,,oklanalım mı,,yüksek teknolojiyle silahlanalım mı,,,,,tüm bunlardan ayrı,,,iftiranın daniskası size ait,,,,felanca gazetede geçiyormuş,,,neymiş efenddim,,,bir papaz camimizde namaz kılacak sonrada kalkıp bir müslüman kilisede ayine katılacak,,,bu iftiranın ileri sürülme sebebi işi sulandırmaktan başka amaç gütmemektedir,,,eğer ki ben donanımlı bir müslümansam ve karşımdaki kişi din adına arayış içerisine girmişse ona yaklaşırım,,koluna girerim,,dans etmek için değil elbet,,,anını ve zamanı kollar,,avını bekleyen avcı gibi kalbine kaneviçeler örmek adına,islamı tebliğ ederim,,,oysa sen gibileer,,nemelazım der,,korkar pısar,,bnane yaa,o da hrisstiyan olmasaydı,,keendi etti kendi buldu tarzında bi yaklaşımla onun islamla tanışmasına bir yerde mani olursun,,,,ancak öbü taraftan,,ehli sünnet zannettiğin sünnetsizlerle bir arada olmaktan,,aynı cepheden karşı cepheye,,salya sümük fırlatmaktan bir an bile geri durmazsın,,maaşallah çok maharetlisin bu konularda,,,,sen ve sen gibiler,,gölgesinden korkan ödlekler gibi yaşamayı kendilerine nasıl yedirebiliyorlarsa,,işte aynen öylede,,,diyaalog adına atılan adımlarıda istyerek yada istemeyerek de olsa sindirecek ve hazmedeceksiniz,,,benim mezhebim belli,,nihat gence bir sor bakalım hangi mezhepten miş,,yada tuncay özkanla bir ara cuma namazına git,,fethullah gülen hoca ve yakın çevresine kimn ve garez soluyanlar seninle bu platformlarda omuz omuza olurlar olmasınada seninle asla cuma namazına gitmezler,,,göndermiş olduğun makalelerin içerisinde yer alan ayet yada hadisleri inkar eden,hafife alan yok bu platformda,,yapılan şey ayan beyan ortada,,,nasıl bir mantıktır ki bu,,hadiseye bu kdar sığ v amuda bakabilir,,oturarak tebliğ olmuyor,,islama hizmet edilmiyor,,afrikanın bilmem nee ülkesinde eğitim veren bir türk okulunda bizim öğretmenlerimiz ülkenin ırkçı vatandaşları tarafından tartaklanıyorlar ve ölüm tehditleri alıyorlar,,öğrenci vlileri korku içerissinde kaalıyor,,yaa bu öğretmenler şiddet ve sindirme karşısında ülkelerine dönerlerse diye soruyorlar öğretmenlere bu baskılar sonucunda ülkenize geri dönecekmisiniz ??,,cevap tüm müfterilere kapak olsun,,BİZ BURALARA GERİ DÖNMEK İÇİN GELMEDİK,,,(YERLERİ VEE GÖKLERİ YARADAN YÜCE ALLAHIM,,SEN BU HİZMET ERLERİNİ HER TÜRLÜ BELADAN VE MUSİBETTEN KORU,,AMİN)
|