02-14-2008, 09:05
|
|
|
AK Partinin nin basörtü calismasini basarili buluyormusunuz ?
Alıntı:
yildirimdelikanli Nickli Üyeden Alıntı
basörtü magdurlari ile edilen alayi bu maddeleri göstererek nereye kadar görmezden geleceksin,
bu maddeler icerisinde, kanunlasmamis yasaklarin anayasa icerisinde yer alacagi yazilimi,
degil,
kamu alanlarinda basindaki örtü ile bulunabilecegini aklindan dahi basörtülü kizlar gecirmesin
diyen bakanimiz cemil cicek, bunun yasa icerisinde resim ile dahi yer alinmasi düsünüldü diyerek,
basörtülü bayanlarin kanunlasmis yasak ile geleceklerinin ne hale getirildigini göremeyecek kadarmi boyadi bu maddeler
acmayi basaramadigin gözlerini.
senden ben benim düsüncelerimi kabul etmeni beklemem, arastirdigim ve nihayetinde inandigim dogrulari sunarim sana,
en nihayetinde iradesi elinde olan yine sensin.
dilerim Rabbim den arzulamis olduklarin, inandiklarin vatanaimiz milletimiz hayrina ne ise gerceklesir.
ancak bu calismaya bagimsiz biri olarak bakmis oldugumuz vakit, olayin beraberinde getireceklerini,
elbetki göreceksiniz.
ben sana bu calisma bitinceye dek zaman veriyorum kardesim,
clismanin bitimi akabinde yine görüsürüz insallah
|
Ezbere konuşma ne çalışma yapacaksan yap. Ama şu kesin ki kamu alanları ile ilgili olumlu yada olumsuz hiçbir kural anayasaya girmiyor. Üniversitelerde ise kıyafet serbestliğine vurgu yapılıyor.
Buna nasıl yasak anayasaya giriyor dersiniz?
Bu nasıl bir algıdır onu ben anlamıyorum.
Çalışmanızı dört gözle bekliyoruz, işkembeden atmayı belki bırakırsınız.
|
|
|