Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-15-2008, 19:20   #8
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Standart Meclis’i 14 Subat Saint Valentine’s Day heyecanı sardı
Alıntı:
Susmak Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
feyza Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Susmak Nickli Üyeden Alıntı
Buna karismak degil Elestimek denir ve elestirmek senin ve Benim Dogal Hakkimizdir,eger Dikkat ettiysen Diger Partilerden de Milletvekili var ;) Saygilarim ile
Çok masumsun harbiden bu haberi eklemende de hiç art niyet yok değilmi?
Arkadaşların yorumlarını kopyalayıp buraya yapıştırman felan
Neyse diyeyim yine...
Bak arkadaşım arz talep meselesidir arkadaşlar bir başlık açmış Sevgililer gününü kutlayanı kınıyorum diye.
Bu kişisel bir tercihdir ister kutlarsın ister kutlamazsın kişisel tercihler eleştirilmemeli bence...

Ya şöyle düşünün adamın eşide benim gibi düşünüyorsa adam ne yapsın mecbur kutluyucak. Yoksa evde kan çıkar
evet eklememin sebebi,Bakanlarin yanlisini ortaya koymakti,simdi beni ayni düsüncede olmadigim icin konu baska mezralara cekilecegini bildigim icin arkadaslarinizin yani genelde Akp Forumun düsüncesi de bana yakin diye ekledim ;),
: Kendi ağzınla söyledin işte..Tebrik ederim..Amacın savunduğumuz partinin bakan ve vekillerinin bizim gibi düşünmediğini kanıtlayıp kafamızı karıştırmaktı..Ama ben şunu hala kafana sokamadığıma yanıyorum biliyormusun..? Aynı partiyi savunabiliriz..Ama aynı fikirlerimiz olacak diye bir kaide yok..!! onlar kutlasınlar ama ben kutlaynları bakanda olsa kınarım kardeşim..Kim ne diyebilir..?Sevgililer günü siyasi bir mesele mi ki kutlayan bakanlarla ters düşüp protesto edip,kınıyım onları..Sevgililer günü saçmalığı kişisel bir tercih..Milli bir bayram falan değil ki kutlamayanları da kınıyım..Benim eniştemde hatırlar bu aptal günü ben onuda kınarım..Kim ne diyebilir..??Bana göre aptalcadır onlara göre akıllıca..Biz protesto ettik diye eşlerine hediye alan bakanları buraya sıralamanın ne alemi var..?? Amaç nedir..?? Siyasi bir mesele de ters düşsek tamam haklısın diyeceğim de siyasi bir mesele de yok ortada.. :-\ ayrıca tekrar dikkatini çekeyim bakanlarımız en azından eşlerine hediye alıyorlar,chp ve benzeri diğer partililer gibi eğlenceler organize edip içki zıkkımlanıp,sabahlamıyorlar..Bu da bir farktır..alakası belki yok ama içimden geldi nedense.. ;)