ESNAF EMNİYET'E SESLENDİ: "CÜBBE VE ÇARŞAF ALAN FARKLI TİPLER KİMLER?"
bir kısım gazetelerin hiçbir haberine inanmazken, diger kısmın butun deiklerine inanmak sacmalıktır.
tek gercek olan butun gazetelerin okur kitlesine gore haberleri carpıtıp/uydurup yazmaktadır. nerde okursanız okuyun hiçbir okudugunuza inanmayın.
haberin dogrulugu, yanlıslıgı beni ilgilendirmiyor ama beni ilgilendiren detaylarda verilmeye calısılan enteresan noktalar.
deniyoki: "Dükkânımıza gelenlerin ortak özellikleri ise, Müslüman kadının profilinden çok uzak oluşu..." neymiş musluman kadın profilinden uzak olmak cok merak ettim biraz aşgıda anlatmıs :"Önceki gün üzerinde kot pantolon ve yüzünde çok fazla makyaj olan bir kadın geldi." demekki kot pantolon giyip makyaj yapmakmıs musluman profilinden uzak olmak. vay anasını sayın seyirciler. bunla da bitmiyo :"...satanist kıyafetli ve kulağında küpeli gençlerin de..." sanatist kıyafeti ne demek allah askına? boyle bir kıyafet mi var?
benim size tek tavsiyem (nerde okursanız okuyun) okudugunuz hiçbirseye inanmayın, toplumun gerilmesinden, bolunmesinden cıkar saglıyan guruplar var ve siz bu haberlere inandıkca bu insanlar amcına ulasıyor.
|