02-16-2008, 16:33
|
|
|
ESNAF EMNİYET'E SESLENDİ: "CÜBBE VE ÇARŞAF ALAN FARKLI TİPLER KİMLER?"
Alıntı:
rewaswer Nickli Üyeden Alıntı
bir kısım gazetelerin hiçbir haberine inanmazken, diger kısmın butun deiklerine inanmak sacmalıktır.
tek gercek olan butun gazetelerin okur kitlesine gore haberleri carpıtıp/uydurup yazmaktadır. nerde okursanız okuyun hiçbir okudugunuza inanmayın.
haberin dogrulugu, yanlıslıgı beni ilgilendirmiyor ama beni ilgilendiren detaylarda verilmeye calısılan enteresan noktalar.
deniyoki: "Dükkânımıza gelenlerin ortak özellikleri ise, Müslüman kadının profilinden çok uzak oluşu..." neymiş musluman kadın profilinden uzak olmak cok merak ettim biraz aşgıda anlatmıs :"Önceki gün üzerinde kot pantolon ve yüzünde çok fazla makyaj olan bir kadın geldi." demekki kot pantolon giyip makyaj yapmakmıs musluman profilinden uzak olmak. vay anasını sayın seyirciler. bunla da bitmiyo :"...satanist kıyafetli ve kulağında küpeli gençlerin de..." sanatist kıyafeti ne demek allah askına? boyle bir kıyafet mi var?
benim size tek tavsiyem (nerde okursanız okuyun) okudugunuz hiçbirseye inanmayın, toplumun gerilmesinden, bolunmesinden cıkar saglıyan guruplar var ve siz bu haberlere inandıkca bu insanlar amcına ulasıyor.
|
Bak arkadaşım, esnaf ne demiş: Buranın yıllardır süregelen müşteri profili belli. Yalnız, son birkaç haftada buralarda görmeye alışık olmadığımız insanlar, gelip cüppe, sarık vs. almaya başladılar.
Alıntı:
Bazı müşteriler ile aralarında yaşadıkları diyalogları da anlatan Bilezikçi, şunları söyledi: “Önceki gün üzerinde kot pantolon ve yüzünde çok fazla makyaj olan bir kadın geldi. Çarşaf istedi. Beden söylemek yok, kumaşa bakmak yok. Adetten olan pazarlık yapmak bile yok... Kendisine çarşafı neden almak istediğini sordum.
|
Yukarıda ki yorumu yapan esnaf, gazete değil. Haberi iyi oku; kumaşına bile bakmadan aldı diyor. Be heber neden yalan olsun. Neden güvenmeyelim.
Artan provakasyonları görmüyormusunuz; yok efendim kızların bacaklarına asit atmışlar, yok efendim Akmerkez' in ortasında namaz kılmışlar vs.vs. Bugün de ortaya başka bir olay çıktı. Yanılmıyorsam Sabah' ın manşet haberi. Bir İmam Hatip Lisesisinin kullanılmayan bir bölümünde; okul müdürü, boş bir bira şişesi bulmuş. İçenleri bulamamış. Sonra da olayı , okulun en haylaz 7 öğrencisine yükleyip çocukları olkuldan kovmuş. Bakalım daha neler çıkacak neler. 28 Şubat sürecinde yapılan provakasyonlar daha azmış olarak geri dönecek. Gazete de bunların olacağını bildiği için provakatörlere gözdağı veriyor. Peşinizdeyim, takip ediyorum...
|
|
|