Alıntı:
alikece Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
yildirimdelikanli Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
alikece Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
yildirimdelikanli Nickli Üyeden Alıntı
basörtü magdurlari ile edilen alayi bu maddeleri göstererek nereye kadar görmezden geleceksin,
bu maddeler icerisinde, kanunlasmamis yasaklarin anayasa icerisinde yer alacagi yazilimi,
degil,
kamu alanlarinda basindaki örtü ile bulunabilecegini aklindan dahi basörtülü kizlar gecirmesin
diyen bakanimiz cemil cicek, bunun yasa icerisinde resim ile dahi yer alinmasi düsünüldü diyerek,
basörtülü bayanlarin kanunlasmis yasak ile geleceklerinin ne hale getirildigini göremeyecek kadarmi boyadi bu maddeler
acmayi basaramadigin gözlerini.
senden ben benim düsüncelerimi kabul etmeni beklemem, arastirdigim ve nihayetinde inandigim dogrulari sunarim sana,
en nihayetinde iradesi elinde olan yine sensin.
dilerim Rabbim den arzulamis olduklarin, inandiklarin vatanaimiz milletimiz hayrina ne ise gerceklesir.
ancak bu calismaya bagimsiz biri olarak bakmis oldugumuz vakit, olayin beraberinde getireceklerini,
elbetki göreceksiniz.
ben sana bu calisma bitinceye dek zaman veriyorum kardesim,
clismanin bitimi akabinde yine görüsürüz insallah
|
Ezbere konuşma ne çalışma yapacaksan yap. Ama şu kesin ki kamu alanları ile ilgili olumlu yada olumsuz hiçbir kural anayasaya girmiyor. Üniversitelerde ise kıyafet serbestliğine vurgu yapılıyor.
Buna nasıl yasak anayasaya giriyor dersiniz?
Bu nasıl bir algıdır onu ben anlamıyorum.
Çalışmanızı dört gözle bekliyoruz, işkembeden atmayı belki bırakırsınız.
|
sizler diye hitab ettiginiz bizler, böylesibilginin yetmedigi noktalarda
seviyenin düsüyor olusuna alisik degiliz kardesim.
ben aruladigim alanda, aruladigim gibi konusurum, kisi hakkina dayanan sinira kadardir konusma hakkim.
ve bana düsüncelerini olmasi lazim gelen tarzda ifade eden kimse benim elestirimi üzerinde bulmaz.
benim sohbet edecegim seviyedeki insanlar ise, ISKEMBEDEN ATMA gibi seviyesini ele veren
tarzda tartisma yahut sohbet sekline sahip olmaz.
bu arada calisma olarak kastedilen, akp nin suan gerceklestirmekte oldugu basörtüsü calismasi.
anayasaya girecek olan maddeler üzerinde biraz daha arastirma yapman gerektigi ise,
bu son yazmis oldugun yazi ise birkez daha netligini göstermis oldu.
bana cevap vermek icin cehaletini yüceltmek yerine, oksamaya ugrastigin yersiz gurunu bilgin ile tazelendirmeye calis olurmu kardesim.
bizler farkli alanlarin, farkli düsünceleri olabiliriz, NEOLURSAK OLALIM, KÖKÜ TÜRKIYE OLAN AGACIN, YAPRAKLARIYIZ BIZ.
birbirimize kirici, yikici, cok farklidir seklinde bakislardan sakinmaliyiz
BIZ ayni ortami paylasma anlayisina sahp olamadigimiz taktirde, bizim ana inancimiza muhalefet olanlara nasil
düsüncelerimizi dile getirmeyi basarabiliriz.
ben MILLI GÖRÜS calismalari icerisinde aktif yer almaktayim,
o halde benim her elestirim kasitlimi oluyor ?
ben sana kendi düsüncelerimi sunuyorum, hata olduguna inandiklarimi iyi niyetle düsüncelerini dile getiriyor olan benden duyman daha iyi olsa gerek,
islama düsman olanlarin yikici elestirilerine nazaran.
EVET, akp de gördügüm büyük hatalar mevcut, dogrularini desteklememe engel olmayacagi kadar.
söylenenlerdeki maksati su gecen bes yil sonrasinda en nihayet anlayabilmeniz dilegi ile....
|
[color] Neden işkembeden atma dedim? Çünkü yaptığın tek şey çamur atıp bırakmak elinde hiçbirşey yok. Benim yazdıklarımı cahillik diyorsun ama kendi yazdıklarında hiç bir kanıt+bilgi yok.
Cahillik sen ve senin gibilere özgü bir sıfattır. O kadar cahilsiniz ki biri çıkıp kıt aklıyla. "Bi dakka ya bu yasal düzenlemeye 'Yasak anayasaya giriyor' yaygarası koparıp muhalefet edelim." diyor. Sizde hep bir ağızdan buraya gelip bunu söylüyorsunuz. Ama elinizde ne bir bilgi var ne bir kanıt.
Tüm milli görüşçüleri kastetmem ise mümkün değildir. Gelip anayasaya türban yasağı giriyor gibi anlamsız ve çürük iddalarda bulunanlara söylüyorum.
Yapıcı en küçük bir fikri olmayan insanların, bir çok madur kardeşimizi rahata erdirecek bir anayasa değişikliğini, amacının tam zıttı gibi gösterme çabası, miğdemi o kadar bulandırıyor ki, bazı sözleri kusarak siz(ler)i kırdıysam gerçekten özür dilerim.
Amacımız sizin miğde bulandıran bu hareketlerinize cevap vermektir. Kantarın topuzu kaçmış olabilir. Yasa değişikliğini gazete yer aldığı şekilde yazmamıza rağmen hala aynı iddada bulunmana ise diyecek laf bulamıyorum.
O derin görüşünle Ak partide büyük hatalar mevcut yazmışsın ama tabi yine bunu da ezberden okuyorsun. Ezberleri bozman ve objektif olman dileği ile.[/color]
|
kardesim, ben kisilerin kimliginden cok, o kimligin yaptiklarina bakar, isin bu kismini degerlendiririm.
sen yaptigin her elestirinde dahi elestirinin kisinin zatina ithamen yapiyor, elestiri anlayisini gösteriyorsun.
aramizdaki fark bu, bu senin cehaletin degil, siyaset anlayisin.
siyaset kisinin bir baska kisi ile bir konuda uzlasma yolunda kullanmis oldugu iletisim metodudur, bu senin siyasetin.
sen bilmem zamaninda ne tür istikamette, nasil bir gidisteyken, ben basbakanimiz recep tayyip erdogan beyin,
almanyada yaptigi toplanti, konferans, sohbetlerinde, onun her imkanda genclik organize birimi görevlisi olarak korumasi olur,
her sözü her tavrindan yaralanmak icin, mümkün oldugunca kendisine yakin olmaya calisir, her sözünü sözüm bilecek kadar sevdigim bir
insandir.
ben bu insani, belediye baskani olmadan, basbakanimiz olmadan, Allah rizasi icin sevmisim,
sizin karizma gibi sacma sapan zerre degeri olmayan kriterler ile basbakan olusu ile sevmeniz gibi degil bu .
benim bu elestirilerime hala kasitli bir yaklasim olarak bakiyor olman, fikrini savunusundaki fakirligin isaretidir.
ben beni severek elestirene sükranlarimi sunarim.
bana tayyip erdogani sevmenin ne oldugunu senmi anlatacaksin.
kisi sevdigini elestirir, ve sen bunu anlayamayacak kadar siyasetten anlayan üstün egitimli bir kardesimsin.
o sana sunmadigim belgeler, sana kendiliginden gelecek merak etme sen