Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-17-2008, 16:12   #29
Kullanıcı Adı
yildirimdelikanli
Standart AK Partinin nin basörtü calismasini basarili buluyormusunuz ?
Alıntı:
jonathan749 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
yildirimdelikanli Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
jonathan749 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
ceyhanli Nickli Üyeden Alıntı
Refahyol hükümetinin görev süresince özetlenmiş 18 tane icraatının son maddesi;

18. MGK kararları sonucunda, İmam Hatip okullarının orta bölümleri kapatıldı, bu okul mezunlarının üniversite serbestisi önlendi, Kuran Kurslarına katılmada 8 yıllık eğitimi tamamlama şartı getirildi. Resmi yerler ve üniversitelerde başörtüsüyle okuma yasağı getirildi.

refahyol bu maddeyi gerçekleştimek için o kadar çalıştılarki... şimdi iyi niyetli birileri refahyol sayesinde uygulanan bu zulmü kaldırmak için canlarını ortaya koyarak çalışıyor ama onlar bu maddenin geçerliliğinin devamı için hala çalışıyorlar. bir hikaye vardır sanırım herkes duymuştur, hikaye şöyle sonlanır; "yoksa siz domuzdan yanamısınız?"
Dolaylı yönden "paşa paşa imzaladı" bu yaptırımları. Önce şeyhlerle yemek yedi, sonra kaddafiden küfür.

az evvel hic kuskusuz imzalamis olan erbakan, simdi dolayli yönlerden imzalamis oluyor,
bi elestiri daha gelmis olsa bu iddianiza, kendisi imzalamadi amma imzallati olacak degilmi kardesim

BAKIN HER TÜRLÜ DÜSÜNCENIZE SONSUZ SAYGI BESLIYORUM,

tek ricam arastiriniz, ben bu konuda yapmis oldugum derin arastirmalara dayanarak beyanda bulunuyorum,
samimi olun peki siz, duyumlarla fikir beyaninda bulunulmaz kardesim.

bu sizin arastirma sonucu dogan kaniniz olamaz, zira sonuc yalnis,
ben kimseye ithamen hakarette bulunmuyorum, kisilerin yaptiklarini hakkim olarak elestiriyorum,
yapilmayani degil yapilani,

sizde bu ithami erbakanin icraatina sunarak sahsini zedelemek istemiyor olabilirsiniz,
ancak vucut buldugunu düsündügünüz icraatin sonu o sekilde sonuc bulmadi.

hocanin hedeflerinin büyüklügü, hedefi olanlarin yoluna tas olmasi bakiminda,
bir dönem hatirlarsiniz nice iftiralar atilmis idi,
bu ö dönemden kalmis, ancak kurutulali tam 10 seneyi bulmus bir hakarettir.

UYANALIM, KENDI KISILIGIMIZ ILE ULASTIGIMIZ KANILARI DILE GETIRELIM, BIZE YAKISAN BUDUR
Ak partinin yapmış olduğu tüm icraatlardan sayın Erdoğana maaloluyorsa, REFAHYOL hükümetinin yapmış olduklarındanda sayın Erbakan sorumludur. X veya Y imzalaması farketmez,bu şekilde dolambaçlı bir ifade asla kabul görmez. Önemli olan bu hükümet zamanında yasakların konulmuş olmasıdır. Ve diğer önemli olan ise AK parti zamanında bu yasakların kaldırılmış olmasıdır.

Erbakanın İdeolojisini devlet yapısında uygulama amacı, tamamen ülke gerçeklerine aykırı olup, zaten diğer seçimde demokrasiden gereken cevabı aldı. Radikal uygulamalar yerine ülke gerçeğini yansıtan tedbirlerle bu süreci yürütse şu anda milli grüşün böylesine hazımsızlık problemleri olmayacaktı,haksızmıyım? Sayın Erbakanın saygı duyulacak bir bilim tecrübesi var, bence o saygıyıda yitirmeden bıraksın siyaseti.

bizler ülke olarak erbakanin uyarilarina hazir olmayan bir ülke oldugumuzu, onun her bir uyarisinda hakkiyla gösterdik.
ne yazikki zamanda erbakanin hakliligini gün gectikce görmesini unutmamis olanlara acimasizca göstermektedir.

erbakani basörtü meselesinde sorumlulu tutabilecegi hicbir haksiz icraat olmamistir.
bu tür amacli hakaretleri saygiyla karsilmamam mümkün degildir.

akp yasagi sekilli olarak kaldirmaktadir. örnegin üniversitede basörtüsü ile okuma hakkina sahip lan
bir genc kiz, tabi oda devletin arzuladigi sekilde komik olan bir sekille kapanir ise, staj yapmak icin kamu alaninda tekrar basini
acma zorunlulugunda olacaktir.
basörtüsünü takan bacilarimiz sahip olduklari zorluklardan kurtulmamis olup, ayri mesakatlerle karsi karsiya kalacaklardir.
cemil cicek inde demis oldugu gibi anayasa dahi resimli bir tarif koymayi düsünerek, dünyada bir ilki gerceklestirme durumunda
olacaktik.
ve yine bakanimiz cemil cicegin tabiri ile, üniversitede bu hakka sahip oldugunu düsünen bir bayan, kamu alanlarinda ayni hakka sahip olacagini aklindan dahi gecirmesin.

körü körüne inat etmek taraftarlik ruhundan baska bir seyi yansitmamaktadir.

bu basörtüsü magdurlarin ihtiyacina cevaben yapilmakta olan bir calisma olmaktan cikmistir.
yildirimdelikanli isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla