Alıntı:
yildirimdelikanli Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
ceyhanli Nickli Üyeden Alıntı
yaw ne yapacan işte bunları. bide gelmişler pişkin pişkin yok ak parti şöle yok ak parti böle. bunlara söylenecek çok laf varda. adam yerine koyup muhattap olmaya değmez. bırakalım kendi kendilerine dava adamcılığı oynasınlar. tüm türkiye biliyo bunları bi kendileri bilmiyo bide herşeyi bildikleri iddia ediyolar ya insan o zaman sinir oluyo ağzına geleni sayası geliyo. chp chpeyken bile yüzde 20 oy aldı bunlar sanığın dibinde bile görünmüyo ama hala bilmiş bilmiş konuşuyorlar.
|
her daim egem olan cogunluk haklidir diye bir anlayis olmaz güzel kardesim, bunu unutma
senin bizim gibilerinin konusmalari ardinda, AZINA GELENI SAYMA IHTIYACI DUYMAN, bilgi yetersizligi, veya haksizligini
sindirememe durumundandir.
olaya birde bu sekilden bakar isen, küfürn muhattabinin co farkli yerlerde oldugunu anlarsin
|
bak bu mesaj bile sizin ne olduğunuzu ortaya koyuyor chp ile hiç bir farkınız yok chplilerde bu mantıkda "biz doğru söylüyoruz ama halk bizi anlayacak kadar akıllı değil" sizde "biz azız ama haklıyız" neye göre kime göre haklısın. herks kendi gittiği yolu hak zannediyor. gittiğin yol doğru olsaydı mutlaka takdir eden birileri olurdu sizi sizden başka haklı gören yokki. kendinizi avutmaya devam edin haklıyız diyin ne haliniz varsa görün ama gölgede etmeyin cahilliğinizi yaymaya çalışmayın kendi içinizde kendi hayallerinizde dava adamcılığı oyanyın. bilgi yetersizliğinden bahsetmişsin "EY YÜCE BİLGE İNSAN" benim bilgim tabikide yetersiz ben tabikide bilmiyorum. ilim derya ise bendeki damla bile sayılmaz. ama sizin cahilliğiniz deryalara bedel bunuda unutma sakın. size tabikide söylecek çok sözüm var ama küfür kelimesini hiçbiryerde kullanmadım size küfür edipde sizin seviyenize düşmem. sizin ne olduğunu zaten ortada sizin tarihinizi okudum ben 70lerden beri ne olduğunuzu okudum. anlatacak söylenecek çok şey var ama sizi adam yerine koyup muhattap almaya değmezsiniz. şimdi varın gidin işinize ne haliniz varsa görün yeterki ülkemize dokunmayın. sizin zamanınızda bu ülke yeterince sıkıntı çekti temiz müslümanlar yeterince hakaret gördü sokaklardan toplandı. şimdi yine aynısını halka yaşatmaya kalkmayın. gidin ne haliniz varsa görün