Alıntı:
nusret Nickli Üyeden Alıntı
Yukarıda ki yorumu yapan esnaf, gazete değil. Haberi iyi oku; kumaşına bile bakmadan aldı diyor. Be heber neden yalan olsun. Neden güvenmeyelim.
Artan provakasyonları görmüyormusunuz; yok efendim kızların bacaklarına asit atmışlar, yok efendim Akmerkez' in ortasında namaz kılmışlar vs.vs. Bugün de ortaya başka bir olay çıktı. Yanılmıyorsam Sabah' ın manşet haberi. Bir İmam Hatip Lisesisinin kullanılmayan bir bölümünde; okul müdürü, boş bir bira şişesi bulmuş. İçenleri bulamamış. Sonra da olayı , okulun en haylaz 7 öğrencisine yükleyip çocukları olkuldan kovmuş. Bakalım daha neler çıkacak neler. 28 Şubat sürecinde yapılan provakasyonlar daha azmış olarak geri dönecek. Gazete de bunların olacağını bildiği için provakatörlere gözdağı veriyor. Peşinizdeyim, takip ediyorum...
|
arkadasım, neden guvenmeyelim ne demek? neden guvenesin?
benim merak ettigim o zaman kızların bacaklarına asit atıldıgına neden inanmadın?
ben ikisine de inanmadım, ikisinin de carpıtıldıgını dusundum. en basit ornek bu forumda daha once verilmiş bir haber. haber basotulu kadının hasta cocugunu gormesine izin verilmedigi idi. boyle anlatınca ne guzel degil mi. basortusu dusmanı doktorlar. ben yine bunun carpıtma olabilecegini soyledim. tabiki de insanlar yine anlamak istemedi. daha sonra kadının alınmadıgı yerin ameliyathane oldugu anlasıldı.
peki ben simdi soruyorum, bir gazetecinin bu haberi yapmadan once olayı arastırması lazım degil mi? ya bu adam olayın aslını bilmiyor, ya biliyor ama bir amac ugruna carpıtıyor. ve bu gazete ve gazeteci de tek degil. butun gazeteler kendi politikaları ve amacları ugruna haberleri istedikleri sekilde yonlendiriyolar. bu hersey için gecerli benim dediklereme de sorgulamadan inanma. yukarıdaki ornegi uydurmadıgım ne belli.