Mehmet Ali Şahin:başörtüsü %1.5'un sorunu
selamun aleyküm
ya neiş iran istanbulun fethi falan
ewet biz hala Fatih in bu eşsiz zaferine hayranız. ve hala ordayız. çünkü biliyoruz ki İslam ı yeniden dünyaya hakim yapacak olan istanbulun Fatih i Sultan Mehmedin sergilediği eşsiz zaferdeki iman la olacaktır. aman abd şöyle diyo o öyle diyo ab böyle istiyo bunar ancak teslimiyetçiliktir. bugün başörtüsü tamamen türkiye yi karıştırmak için kurulmuş bi tezgahtır. abd bugün ırak ta. yrın iran a girecek . suriyeye girecek. enson türkiye ye girecek. zaten türban imam hatip din diyanet vs türkiye karıştırıp bölmek için bi tezgah. bu tezgah tam kurulunca türkiyedede demokrasi yok deyip burayıda hedef alacaklar. bush göreve geldiği ilk günlerde bi şafak vakti kilisede yemin etti islam a savaş açıyorum diye. açtıda
afganistan a girdi. ırağa girdi
israil filistinde
ha anlaşılan oki irana gidin diye heralde; zaten abd vurucak orayı biz yine yardım ederiz sizde orda gidersiniz diyosunuz:D
bırakın arkadaşlar lütfen!
uzun bi süredir takip ediyorum
bi arkadaş şöyle yazmış
üslerimizi açtık açmak zorundaydık
birisi çıkıyo imf yle çalışmak zorundayız diyo
nie birisi çıkıpta filistine sahip çıkmamız lazım demiyo
nie abd müttefik oluyo
filistin sahipsiz kalıyo
ırak ta insanlar katledilirken işkence yapılırken ahlaksızlık yapılırken bizimkiler o ırağın iç meselesi dio
KOMŞUSU AÇKEN TOK YATAN BİZDEN DEĞİLDİR
müslümanlar katledilirken biz nasıl abd nin müttefiği oluyoruz
nerde demokrasi nerde insan hakları
imf den üç kuruş gelcek die nasıl üslerimizi açıyoruz abd ye
açlıktan ölseydikte abd bizi vursaydıda bu vebalin altında kalmasaydık
nasıl böyle bi zulme göz yumulur
bütün akp lilerin gözü aydın olsun
hergün yüzlerce müslüman, günahsız insan katlediliyo. açlıktan yoksulluktan telef oluyo
yolunuz açık olsun siz durmayın yola devam edin
biz gerekirse iranada giderir arabistanada ırak ada
ama içimizden bir FATİH çıkar gelir yeniden istanbulu ve gönülleri fethederiz
selametle
hakkınızı helel edin
allah a emanet olun
|