Alıntı:
ceyhanli Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Ümmü_seleme Nickli Üyeden Alıntı
sen o sıra çağırılanların hepsinin hoca olduğu belliydi çünkü ailelerine kadar araştırılmışıtı
bende zaten siz rahip kelimesi kullandınız demedim yani rezil olmadım...rahip gelse sesiniz çıkmazdı dedim
bu arada ustubunuza biraz dikkat edin
|
önce siz üslubunuza dikkat edin çünkü verdiğiniz frekansta cevap alırsınız. ben size rahip kelimesini kullandığımı veya NERDE İMA ETTİĞİMİ gösterin yoksa rezil olursunuz dedim. sadece sizin bilinç altında size karşı olanlara karşı olan basit bir savunma tipiydi bu verdiğiniz rahip örneği. o çağırılanlar belliydide bugün nerdeler finansları kimdi kim çağırdı bunları niye çağırdı bunlarda bellimiydi. 28 şubatın adımlarından biriydi bu olay ve büyük hocanız genelkurmayın karşısında gözgöre göre izin verdi bunun olmasınsa.
|
ben eğer bilinç altımda bak bana ne derlerse şu cevabı vericem deseydim bu zamana kadarooooo çok tartışırdım.....ben yaptığı o hareketi çok beyendim....yine diyorum çağırdığı başka kim olursa olsun konu buralara çekilmezdi....iyi yapmışda hocaları çağırmış HOCAM....bu arada daha tartışmayalım çünkü tartışmanın boyutu değişiyo