Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-20-2008, 00:06   #7
Kullanıcı Adı
zaferinananlarindir
Standart BENİ SEVİP AKP’YE OY VERİYORLAR ..bu gerçekmi?
250.000 şehit verdiğimiz dönemin üstünden tam 93 sene geçti. Dünya değişti. Artık farklı dinlere mensup insanlar bir arada yaşamaya başladı. Bugün Almanya' da İSlami usüllere göre helal damgalı ürünler satılıyor. Adam senin dinini yaşamana saygı duyuyor. Sen müslüman bir ülkede yaşadığın için herşey güllük gülistanlık. Onların inandıkları dinin hak olmadığını son ve tek dinin islam olduğunu biz de biliyoruz. Yalnız adamlar öyle inanıyorlar yapacak birşey yok. Onların gözündede senin inandıkların boş. Hep kendi tarafınızdan bakıyorsunuz olaylara. Hep bana hep bana diyorsunuz. Vermeden alamazsınız...
[/quote]
dünya değişmiş olması bişey ifade etmemeli çünkü din statiktir ve asla değişmez ve bizler aynı dine inanıyorsak onun gereğine göre yaşamak zorundayız İran İslam Devrimin 28. yılını doldurdu bizler hala yerimizde sayıyoruz. herkes görevini yapıyo ama müslümanlara gelince buna izin verilmiyo bir karikatür var rahip ve rahibe nin arkası dönük bir yetkili görüyo ve -irtica irtica diye bağıyor akabinde yüzlerini görünce ise hoşgeldniz diyor işte bu kadar daha ne denir ki yazmaya ne gerek
zaferinananlarindir isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla