BENİ SEVİP AKP’YE OY VERİYORLAR ..bu gerçekmi?
Bu sözleri söyleyen kişilerin iktidarını daha önceden görmemiş olsa idim, EywAllah der, köşeye çekilirdim. Lakin İsrailin baskılarını sadece mitinglerde seçim aracı olarak kullanan bir siyasi görüşün, bunu örnek göstererek zalim karşısına dikildiğini söylemesi sadece bir kandırmacadan ibaret olduğunu ortaya koyuyor.
Türkiye sabretmesini bildiği sürece, eğik olan kafasını yerden kaldıracak ve miting meydanlarında değil, siyasi arenalarda sesini yükseltmeye başlayacaktır.
Ak Parti hükümeti ile surda bir gedik açılmıştır. Bundan sonraki safhalarda, halkımız sabrına sahip çıkar, elindeki kozu doğru kullanabilirse, Kefeni hazır olan yöneticiler ile yolun gittiği yere kadar ve Mevla nasib ederse Menzile varıncaya kadar devam eder ... Lakin yolunu şaşırır eski siyasetlere pirim vermeye kalkar ise, paşaların tokatlarını yüzünde hisseder ve zamanında olduğu gibi diğer yanağını zalimin önüne uzatır.
Bunlar görünmemiş veyahutta görünemeyecek şeyler değil. İslami tutup kaldırayım derken İslama zarar vermekten Allah c.c. bizleri muhafaza buyursun. Gerçekten İslam'ın ateşini yüreğinde hisseden dostlarımızda zamanı geçmeden bu gerçeğin idrakine varabilsinler diye niyaz ediyorum.
Tüm gönül dostlarını sevgi ve hürmetle selamlıyor, Kimsesizlerin Kimsesi olan Allah'a emanet ediyorum.
VesseLam
|