02-20-2008, 02:38
|
|
|
BENİ SEVİP AKP’YE OY VERİYORLAR ..bu gerçekmi?
Alıntı:
nusret Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
zaferinananlarindir Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Necip Fazil Nickli Üyeden Alıntı
[i]Bu sözleri söyleyen kişilerin iktidarını daha önceden görmemiş olsa idim, EywAllah der, köşeye çekilirdim. Lakin İsrailin baskılarını sadece mitinglerde seçim aracı olarak kullanan bir siyasi görüşün, bunu örnek göstererek zalim karşısına dikildiğini söylemesi sadece bir kandırmacadan ibaret olduğunu ortaya koyuyor.
|
biraz önce yazdığım yazıda belirttim israil Türkiye ye bakıyor ses yok Türk halkına bakıyor ses yok devam ediyor zulme diye ama siz bunarı siyasete malzeme olarak görüyorsunuz ..... dua ediniz mi diyorsun tıpkı HZ MUSA ZAMANINDA YAŞAYANLARIN HZ. MUSA YA SÖYELDİĞİ GİBİ SEN RABBİNLE GİT SAVAŞ ONLARA MI BENZEMEK İSTİYORSUNUZ TABİKİ HAYKIRACAKSIN KAHROLSUN İSRAİL DİYE TABİKİ DA MİTİNGLER YAPACAKSIN YARDIMLAR YAPIP ORAYA ULAŞTIRCAKSIN KENDİMİZE GELELİM LÜTFEN MÜSLÜMANIZ BİZLER SİLKİNİN ARTIK
|
Bizler çok şükür müslümanızda, sizin ne olduğunuzdan şüphe etmeye başladım. Ama merak etmeyin sizin gibi bilet kesmeye kalkmayacağım...
|
HİÇ MERAK ETME O BEYNİNE YAZIK ETME BUNU DÜŞÜNEREK. ALLAHUALEM KİM MÜSLÜMAN KİM ŞÜPHE DUYULCAK BİR DURUMDA MÜSLÜMANLIK NAMAZ KILARAK VE Bİ TAKIM DAVRANIŞLARDAN OLMUYO SENİN AKP ÖNCESİ SAVUNDUĞUN GÖRÜŞ NEYDİ SOMUŞTUM BİRAZ ÖNCE AMA BUNU DA TEKARA SORAYIM AKP MİSİNİZ YOKSA AK PARTİ Mİ BU KADAR ÇELİŞKİ VAR İSMİNİZDE BİLE İCRAATLARA BİLE GEÇMEYE GEREK YOK ASLINDA
|
|
|