|
yildirimdelikanli Nickli Üyeden Alıntı
kardesim, ben kisilerin kimliginden cok, o kimligin yaptiklarina bakar, isin bu kismini degerlendiririm.
Bizde yaptıklarınızı konuşuyoruz zaten. Ezbere konuşuyor, hiç bir kanıt+bilgi sunmuyorsunuz ya, yaptığınız eleştiri de havada kalıyor.
sen yaptigin her elestirinde dahi elestirinin kisinin zatina ithamen yapiyor, elestiri anlayisini gösteriyorsun.
Hala anlamamaktaki bu ısrar neden? Getir belge, araştırmanı yap öyle konuş. Ezbere lafları tekrarlayıp durma artık.
aramizdaki fark bu, bu senin cehaletin degil, siyaset anlayisin.
Siyasi anlayışım gerçekler üzerine, hurafeler, ezberler üzerine değil. Yanlış varsa ona da yanlış deriz. Baştaki ne derse sorgulamadan kabul edenlerden değiliz.
siyaset kisinin bir baska kisi ile bir konuda uzlasma yolunda kullanmis oldugu iletisim metodudur, bu senin siyasetin.
İnanmıyorum, ciddi ciddi siyaseti bu şekilde yaptığınıza mı inanıyorsunuz? İletişim kurmak için mi, karışıklık çıkarmak için mi?
sen bilmem zamaninda ne tür istikamette, nasil bir gidisteyken, ben basbakanimiz recep tayyip erdogan beyin,
almanyada yaptigi toplanti, konferans, sohbetlerinde, onun her imkanda genclik organize birimi görevlisi olarak korumasi olur,
her sözü her tavrindan yaralanmak icin, mümkün oldugunca kendisine yakin olmaya calisir, her sözünü sözüm bilecek kadar sevdigim bir
insandir.
Yukarda kişiler üzerinden konuşuyorsun deyip burda benim kimliğimi sorgulaman da çok enterasan. Ben senin bilmediğin diğer yollardan da geçtim, bildiğin yollardan da. Sayın Erdoğan'nın öz oğlu olsan da farketmez, beni de ilgilendirmez ayrıca, buralarda yazdıkların o kadar yanlış ki, kim olursan ol aynı tepkiyle karşılaşırdın.
ben bu insani, belediye baskani olmadan, basbakanimiz olmadan, Allah rizasi icin sevmisim,
sizin karizma gibi sacma sapan zerre degeri olmayan kriterler ile basbakan olusu ile sevmeniz gibi degil bu .
İşte yine ezbere yapılmış, hem de direkt benim üzerimde yapılmış bir yorum. Ne demiştin? "sen yaptigin her elestirinde dahi elestirinin kisinin zatina ithamen yapiyor, elestiri anlayisini gösteriyorsun." Bu yaptığın ne o zaman? Beni ne kadar tanıyorsun ki, başbakanı nasıl sevdiğime karar veriyorsun. Diyorum ya cehalet bu işte.
benim bu elestirilerime hala kasitli bir yaklasim olarak bakiyor olman, fikrini savunusundaki fakirligin isaretidir.
ben beni severek elestirene sükranlarimi sunarim.
Kasıtlı mı? Sizler gelip burda bunları yazıp, sonra da kardeşlik lafları ediyorsunuz. Amaç çok belli, eskiden milli görüşçü olan kardeşlerimizi geri kazanmak. Şuan Ak Partiye gönül vermiş kardeşlerimizi de kazanmak. Ama yanlış yoldasınız. Bu insanlar ezberleri bozdular, o yüzden lafla peynir gemisini yürütmeye çalışmayın.
bana tayyip erdogani sevmenin ne oldugunu senmi anlatacaksin.
Öyle bir şey anlattığımı hatırlamıyorum. Sevip sevmemen de zerre kadar umrumda olmadığını bir kere daha tekrarlayayım. Önemli olan eleştirirken bile yapıcı olunmasıdır, buraya gelip maddeleri sıraladın da üstünde tartışalım, konuşalım dedin de sana ters bişey mi dedik. Ama bir ezberlemişsiniz "Türban yasaklanıyor!", anlatıyoruz, anayasa değişikliğini yolluyoruz, hala aynı terane. Araştıracam dedin, belli ki araştırmamışsın. Araştır gel de görelim hadi.
kisi sevdigini elestirir, ve sen bunu anlayamayacak kadar siyasetten anlayan üstün egitimli bir kardesimsin.
Yahu bırakın bu ayakları. Sayın Erdoğan'ı sevip sevmemen kimsenin umrunda değil. Kişiler üzerinde konuşmuyoruz!!!!;)
o sana sunmadigim belgeler, sana kendiliginden gelecek merak etme sen
Müneccimlik te mi var arkadaşım? Kaç vakte kadar gelcek onu da söyle bari. Sunmadığım değil de sunamadığım desene şuna. Yok çünkü öyle bir şey. Beni gaza getirdiler, ben de geldim ezbere konuştum kusura bakmayın desene. Her zaman aramızda yerin var. Her türk vatandaşının olduğu gibi. Bırak bunları da, gel. Hem madem sayın Erdoğan'ı bu kadar çok seviyorsun. Tut bu zeytin dalını. Huzura kavuş ;).
Burda kimse seni gaza getirip, yanlış kelamlar etmeni sağlatmaz. Ak gençliğe katılman dileği ile.
|