Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-20-2008, 19:18   #5
Kullanıcı Adı
Saltuk Buğra Han
Standart Ülkü Ocağı Demirbaş Listesi

[/quote]
Sen benim vicdanımı tartamazsın.. > şehit cenazelerininin arkasına sığınıpta bana iftira atamazsın.. > O şehitler sizin değil herkesin şehitleridir..Benim kaç yakınım var biliyormusun o şehitler arasında.. > Bu vatan için canını veren her şehit bizim en yakınımızdır..Hiç biri için gözyaşı dökmedim..Sahte gözyaşlarıyla canlarını acıtacağıma her duamda onlarıda andım..Her duamda onları da unutmadım..Hangi biriniz şehit derneklerine yardım yaptınız..Yada haftada,ayda kaç defa gidip ziyaret edip yardım da bulundunuz..??Bir gün olsun merak edipte şehit derneklerine gidip baktınız mı..? Burda gelipte bana milliyetçiliği ülkücülüğü öğretme..Saçma sapan ideoloileriniz yüzünden bir sürü kardeşinizin günahını alıp,ayrım yaptınız..Kendi düşüncenizden olmayanlara tekme attınız..Siz basit ve kocaman BİR HİÇSİNİZ sadece..!! >
[/quote]
Sayın kardeşim bilmeden konuşma.Ben nur içinde yatsın ki Çanakkalede gazi olmuş ve iki kardeşi de şehit olan olan bir insanın torunuyum. Onbir buçuk ayda doğuda askerlik görevimi yerine getirdim.Belki dedemler gibi şehit ve gazi olamadım ama ülkem için orada görev yaptığım için çok gururluyum ve huzurluyum.Ayrıntılara gerek yok ne yedim ne içtim kaç kurşun attım bunu anlatmaya gerek yok.Doğuda askerlik yapanlar veya yakınları zaten bunları biliyor.Onun için bana abuk sabuk komik şeyler ifade etmeye çalışma.Benim gözümde gülünç duruma düşersin.Biz bir hiç değiliz Biz vatan için her şeyimizi veririz.Biraz saygı lütfen.
Saltuk Buğra Han isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla