Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-20-2008, 20:10   #8
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Standart Ülkü Ocağı Demirbaş Listesi
Bana yaptığınız hakaretlerden ve iftiralardan dolayı bende hakkınız var ve bende bu hakkımı size helal etmiyorum.. > tanımadan etmeden hakkımda yorum yaptığınız için de hakkımı size helal etmiyorum..Başı bir kez olsun secdeye değmeyen ülkücüler nedense sıkıştığı anda Allah kelamını dilinden eksik etmiyorlar..Siz busunuz işte.. > değerlerime ve inandığım şeylere kalkıpta sayıp söverseniz elbette şaha kalkarım..Bu kadar hakaret görürsem elbette şaha kalkar hakkımı ararım..Bu kadar basitleşmeyin..Madem uraşmak istemiyorsunuz,'Ey yüce Allahım kimlerle uğraşıyoruz.'' diye sitemde bulunmayın..Uğraşmak istemeyen adam defolur gider.. > zorunuza mı gitti saçma salak ideolojilerinize laf söyleyince..Dine vermediğiniz değeri o sapık ve aptal ideolojilerinize veriyorsunuz..Savunduğunuz o aptal ideolojiler din değil,Allah'ın emri değil..Ben onları savunmak yada saygı göstermek zorunda değilim..kalıplaşmış sözlerle yıllardır vatan millet diye diye yaşlanıp gidiyorsunuz..Her lafınızda şehitleri anlatıyor ama şehit derneklerine bir gün olsun yardımda bulunmuyor,ziyaret bile etmiyorsunuz..Bu saçmalıklarla yaşamaya ve ayrımcılık yapmaya devam edin siz..Dünya yalnız sizin etrafınızda dönmüyor..bakmaktan vazgeçin etrafınıza..gözlerinizi iyice açıın ve görün artık bazı gerçekleri.. > aleyhime konuştuğunuz ve konuşacağınız her hakareti size iade ediyor ve artık sizin seviyenize düşmemek adına susarak gereken cevabımı burada noktayı koyarak veriyorum..Rabbim sizi sadece ıslah etsin.. :-\