Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-20-2008, 22:34   #166
Kullanıcı Adı
ceyhanli
Standart Ülkü Ocağı Demirbaş Listesi
Alıntı:
_göktürk_ Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
ceyhanli Nickli Üyeden Alıntı
göktürk nickli birader karışmayım dedim dayanamadım. ama senin gibiler yüzünden insanlar ülkücülüğü hep yanlış tanıdı. ülkücüleri hep yanlış tanıdı. daha fazla konuşup batma ülküyede daha fazla zarar verme edebinle çek git. Ülkücü terbiyesi nedir nasıl olur öğren gel ondan sonra konuş.
Ceyhanlı denen üye sana ne oldu ki veya kim kafana taş attı da ordan kafanı uzatıyorsun.Sen önce git de yazdığım yazıları oku bakalım kime hakaret etmişim.Karışmamış ve dayanamamış keşke dayanamamaya devam etseydin.Benim gibiler yüzünden ülkücüler yanlış tanınmış peh peh,lafa bak acaba küfürmü etmişim ak partisine hakaret mi etmişim sayın başbakana (belki sen bile şu ana kadar başbakana sayın dememişindir )bir sözmü söylemişim.Kaldıki beğendiğim icraatlarıda var.İnkar edemem.Ama sen gelmiş daha fazla zarar vermeden edebinle çek git diyorsun hangi yorumlara baktında bu karara varıp bana bu şekilde hitap edersin be abdal.(bu arada sakın yanlış anlama abdal derken insana sevgi ve saygıyı, beşeri dünyada insana yakışır bir düzen arzulayan insan manasında diyorum sana.)
birader ülkücülük nedir ben çok iyi bilirim bu işi kitaptan değil bu uğurda can verenlerden öğrendim. ülkücü adama her zaman sataşanlar olmuştur her zaman laf söyleyenler olmuştur her zaman iftira atanlar olmuştur ama ülkücü adam ne kimseye iftira atar nede kendine iftira atanı muhattap alır. ülkücü adam ağır başlı efendi adamdır. ülkücü adam ağır oturaklı adamdır. ülkücü adamın ağızında laf bi kere çıkar ikinciyi söylemez. ülkücü adam bu ağırlığı kazanmak için önce Dini İslamın nurlu yoluna yapışır daha sonra Osmanlıdan öğrendiği edeple hareket eder. ülkücü adam dinin emrettiği gibi çok çalışır. ülkücü adam dinine milletine hizmet etmek için büyük makamlara gelir. ama makam hırsı için değil hizmet aşkı için. ülkücü adam ülküsü için Türk İslam için bu devlet kazandıktan sonra kendisine yine laf atan iftira atan sataşan olursa ya hiç muhattap olmaz davasına bakar ya da ülkücülüğün kendisine verdiği ağırlıkla tek kelime ile konuyu bitirir ama ülkücü adam sabırlıdır ağırbaşlıdır bu nedenle ülkücü adam bu tür forumlarda mahalle ağızıyla konuşmaz davasını onun bunun ağzına düşürmez. ;)
ceyhanli isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla