BENİ SEVİP AKP’YE OY VERİYORLAR ..bu gerçekmi?
necmettin erbakan beyefendilerine tarif edemiyeceğim bir saygı duymaktayım,,bunun izahını,sebebini uzun uzadıya yapacak değilim,,iktidar olduklarının öncesi seçime beş kala,bir ifadede bulunmuşlardı,,(bizim iktidar olmamızı istemeyen çevreler şu günlerde ne hikmetse tam tersi bir yaklaşımın içerisine girdiler ,ancak bizler ALLAHIN takdirine boyun eğmiş kimseleriz,,onun dediği olur diyordu),,iktidar oldu,,malum güç odaklarıyla adeta santranç oynadı,,o hamle yaptı karşı taraf buna mukabil hamlede bulundu,,o yine hamle yaptı karşı taraf yine buna mukabil karşılık verdi,,sonrası gelişmeler herkeslerin malumu,,,ben öyle inanıyorum ki,,necmettin erbakan beyefendileri çocuğu gibi gördüğü recep tayyip erdoğan beyefendilerini canı gönülden kutluyor vede desdekliyor,,ama bunu tarihi sorumluluğun gereği olarak dillendiremiyor,,,gövde aynı gövde ,çınar aynı çınar,,,bu çınarın dalını budağını baltalayanların ellerinden baltalarını tek tek alan recep tayyip erdoğandır,,ve erbakan hocamız bunu idrak edebilecek durumdadır,,sağındaki solundaki çıkarcıların ne düşündüğü umrumda bile değil,,,erbakan recebi seviyor,,recepte erbakanı seviyor,,işte o kadar,,,
|