Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-21-2008, 00:39   #6
Kullanıcı Adı
zaferinananlarindir
Standart BENİ SEVİP AKP’YE OY VERİYORLAR ..bu gerçekmi?
Alıntı:
kabardey_06 Nickli Üyeden Alıntı
necmettin erbakan beyefendilerine tarif edemiyeceğim bir saygı duymaktayım,,bunun izahını,sebebini uzun uzadıya yapacak değilim,,iktidar olduklarının öncesi seçime beş kala,bir ifadede bulunmuşlardı,,(bizim iktidar olmamızı istemeyen çevreler şu günlerde ne hikmetse tam tersi bir yaklaşımın içerisine girdiler ,ancak bizler ALLAHIN takdirine boyun eğmiş kimseleriz,,onun dediği olur diyordu),,iktidar oldu,,malum güç odaklarıyla adeta santranç oynadı,,o hamle yaptı karşı taraf buna mukabil hamlede bulundu,,o yine hamle yaptı karşı taraf yine buna mukabil karşılık verdi,,sonrası gelişmeler herkeslerin malumu,,,ben öyle inanıyorum ki,,necmettin erbakan beyefendileri çocuğu gibi gördüğü recep tayyip erdoğan beyefendilerini canı gönülden kutluyor vede desdekliyor,,ama bunu tarihi sorumluluğun gereği olarak dillendiremiyor,,,gövde aynı gövde ,çınar aynı çınar,,,bu çınarın dalını budağını baltalayanların ellerinden baltalarını tek tek alan recep tayyip erdoğandır,,ve erbakan hocamız bunu idrak edebilecek durumdadır,,sağındaki solundaki çıkarcıların ne düşündüğü umrumda bile değil,,,erbakan recebi seviyor,,recepte erbakanı seviyor,,işte o kadar,,,
bizim partimizle kendi partinizi lütfen bağdaştırmayınız sizler siyaseti bizim üzerimizden yapıyorsunuz temeli refah partimize dayanan ve içimizde yetiştiğini sandığımız bugünkü başbakanımız yetişiğini sandığımız diyorum çünkü yetişememiş üzülerek ifade ediyorum. bir milli görüşçü olan müslüman kanı dökülen coğrafya da oda bu kanın dökülmesine yardımcı olamaz geçekten milli görüşçü olan IMf ile işbirliği içinde olmaz AB ci olmaz D8 leri hayata geçirerek müslüman birliğini kurar israille olan bağlantılarını keser ve en önemlsi dış politika da etkin durumda olarak bir takım durumlar karşında sözünü geçirmesini bilir ne diyim daha sizler hep bunu yaptınız seçimlerde Erbakan hocamın emiri üzerine akp kuruldu aslında onlar birler yine aynılar denerek hatta 2002 seçimlerinde Hocamızı cumhurbaşkanı yapacağız diyerek halkımızdan oyları aldınız aslında sayın başbakan da biliyo bende Hocam gibi bende savaşmış olsam yahudlerle şbirliği yerine onlara karşı olmalıyım gerçeğini bilio ama koltuk sevasından vazgeçemediğinden dolayı buna binaen menfaattan dolayı yapamamıyor ayrıca milletimizde şöyle birşey oluşmuş Sayın Erdoğan ne yaparsa bir bildiği var şekilde yorumlanıyor Erdoğan normalde uygun olmayan bir şeyde yapmış olsa halkımız ona da onun bir bildiği var boşa yapmamıştır diye yorumlar halde; bunlarda siyonizstlerin bir takım şeyleri empoze ederek yapmış olduğu oyunlardır rabbim onların oyunlarını boşa çıkarsın İnsanlarımızı da Islah etsin HAK'KI HAK OLARAK BİLMEYİ VE ONDA DAİM OLMAYI BATILI BATIL OLARAK BİLMEYİ VE ONDAN DA NEHYOLUNMAYI CÜMLEMİZE NASİP ETSİN
Vesselam....
zaferinananlarindir isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla