Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-21-2008, 18:34   #169
Kullanıcı Adı
Saltuk Buğra Han
Standart Ülkü Ocağı Demirbaş Listesi
duygu arkadaşımız sana hayat dersi vermekle beraber ağzınında payını vermiş ki! içerlenmişsin birazda üzülmüş gördüm seni.gel kardeşim burası akpartiforum bende aksa-34 sevgi, şefkat dağıtıyorum...
Al işte bir tane daha gelde muhatap olma.Bana ağzının payını vermiş.İçerlenmiş ve üzülmüşüm.Ve sevgiye ihtiyacım olduğunu söyleyip sevgi dağıttığını söylüyor.Ben buranın akpartiforum olduğunu ilk defa bu arkadaştan öğrendim sağ olsun kendileri.Akpartiforumun değerli üyesi aksevgi biraz uzak dur kardeşim eksik kalsın sevgine ihtiyacım yok.Benim tabiatım küçükle küçük büyük le büyük alim ile alim zalim ile zalim olmaktır.Olay bundan ibaret.Muhatabım sen değilsin ve her ne kadar muhatabım sen olmasanda seni şimdi ilk ve son kez muhatab almışsam bunun ile gururda duyabilirsin.Sağlıcakla kal.
Not olarak ayrıca şunuda ifade edyimki ben burada bir misafirim forumunuzu tesaadüfen buldum ve üye oldum sağolun kabul ettiniz .Kendi asıl forumumu bile ihmal edip sık sık buraya takılmaya başladım ama misafirinize biraz kibar olun.Bizim geleneklerimizde bu vardır.Her hangi bir provakötörlük yaparsam o zaman diyeceğinizi diyebilirsiniz.
Saltuk Buğra Han isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla