Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-23-2008, 01:13   #40
Kullanıcı Adı
kabardey_06
Standart Biz ülkücülerin teşkilatına özeniyor muyuz?
herhangi bir ırkı şerefli kılan olgu, o ırkın ,mensubu olduğu ve sahiplendiği değerler manzumesidir,,,inanç,bu değerlerin en muhkem olanıdır,,siz ,,eğer ki,,inanç akidesini hafife alır,,ikinci plana iter vede hayatınızı anlamlandırması için ona müracat etmez iseniz,,hangi ırktan olursanız olun fark etmez BARBAR olarak anılırsınız,,,,,soyunu inkar eden soysuzdur,ırkını başka ırklardan üstün tutansa sopsuzdur,,üstünlük ALLAHA YAKIN OLABİLMEKTEN GEÇER,,ALLAHA EN YAKIN IRKLAR EN ÜSTÜN IRKLARDIR,,türk ırkı bin yıldan beri bu yakınlığı ile tanınır,,ancak bu demek değildir ki,,şimdilerde de bu durum aynen devam etmekte ve bu bakımdan nekadar övünsek azdır,,yok böyle bir şey,,,,,ırkları yaradan ALLAHIN bizleri dehşete düşürecek ikazları var,,ona layıkıyla kul olamayan toplumları tarih sahnesinden sileceğine dair ikazlar,,yeni bir ırk yaratacağına,onları yücelteceğine,kendisine yüz çevirenleri ise,,eski püskü eşyaymış gibi,,bir köşede zillet içerisinde yaşamaya mahkum edeceğine dair ikazları var,,,bu yeni stil neslin yada ırkın vasıflarını belirtirken şunu söyler ALLAH,,,ONLAR ALLAHI SEVER,,ALLAHTA ONLARI SEVER,,,,,,,,,,,,tüm bu ikazları hesaba katarak kendimizi hesaba çekerek ,soyludur soyum ülkücüleredir oyum diyenleri bir kez daha düşünmeye davet ediyorum,,(din ve dince kutsal sayılan değerlere saygısızlık yapmaktan bir an bile geri durmayan,,,şanlı tarihimizi makaslayıp,,cumhuriyet türkiyesini kendine tarih belleyen,,anasının türk,babasının türk,,yedi göbek sülalesinin türk olduğunu iddia ederek türkçülük yapan,,kafatasçılık yapan felancalarımı seversiniz,??,,yoksa,,ülke nimetlerinin paylaşımı söz konusu olduğu zaman en arka safa geçen,,kendi namına bir parçada olsa menfaat talep etmekten utanan sıkılan ,,,yada ülkede sıkıntı paylaşılacaksa ,dert bölüşülecekse şayet ,bu seferde en ön safta emir bekleyen,karşı cinse ,o benim bacım gardaşım,ben ona o gözle bakıyorum diyenlerden ayrı olarak,,,bacı gardaş diye nitelenen karşı cinse göz ucuyla dahi bakmayan, onu gözetlemeyen fakat gö-ze-ten,,onu sahiplenme arzusuyla,koruma güdüsüyle değil,kendi ailesinden biri olarak,yarının anneleri olarak gören,,filancaları mı seversiniz ??,,bu soruya verilecek cevap,,vicdanlarda makes bulmalı,,yoksa hiç bir anlam taşımaz,,,
kabardey_06 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla