Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-23-2008, 20:41   #2
Kullanıcı Adı
Parantez
Standart Denizlispor:1 - Beşiktaş:2
beşiktaşımız 3 puanla döndüğü ve bir engeli daha aşmayı başardığı için mutluyuz ama;
ali tandoğanın sorumsuz hareketi az kalsın beşiktaşa çok pahalıya mal olacaktı
takımımız atakları sıklaştırmış rakibi iyice baskı altına almışken çok gereksiz 2 kart görerek takımı riske attı.
10 kişi kalan beşiktaşımızda oyuncular mecburen 2 kişilik oynamak zorunda kaldı ve buda oyunun dengesini tamamen bozdu.
81 . dakikada yine gol yiyince hemde inanılmaz bir hata sonucu acaba geçen haftaki senaryo takrar başa mı alındı diye düşünmeden edemedik ki zaten son 13-14 dk. beşiktaş için çok zorlu geçti..
bana göre bütün bunların sorumlusu ne yaptığını bilmeyen ali tandoğandır
bu arada holoskonun olumlu oyunu tüm beşiktaşlıları olduğu gibi benide mutlu etti
attığı ve attırdığı gollerin yanısıra rakibe ileri alan baskı yaparak takım savunmasında katkıda bulundu ve defansı rahatlattı
ayrıca girdiği ve malesef kaçırdığı birçok gol pozisyonu daha var..
2 haftadır gol atan holoskonun artık üzeriindeki baskının azalması gerektiğine inanıyorum
artık verilen para değil atılan goller konuşulmalı..
konuşmamız gereken başka 2 konu daha var ki onlardan birincisi nobre;
oda ilk yarıdaki tutukluluğu attı ve artık beşiktaşımıza çok yararlı olmaya başladı..
ümidimiz bu şekilde devam etmesi yönünde umarım böyle olur..
2. konumuz ise gordon..
gordon çok genç bir oyuncu ve 2 haftadır hava toplarında rakiplere zorlu anlar yaşatıyor ve gerçekten başarılı
tabi onun hakkında basının fazla haber yapmamasının sebebini benim gibi tüm beşiktaşlılarda bilir.
moldonado'yu göklere çıkaran adeta yeni bir dünya starı yaratan ama bunun hayal dünyalarında olduğunu bilmeyen basın ki bunun çok çok büyük bir kısmının kime hizmet ettiği gayet açık ve nettir! , gordondan hiç bahsetmiyor..
ama gerçek futbol izleyicileri ve beşiktaş taraftarı herşeyin bilincinde...
son olarak rico paşanında performansını beğendiğimi söylemek istiyorum.
delgadonun yokluğunda gayet iyi oynadı ve holoskonun golüne verdiği asist gerçekten güzeldi..
ayrıca antrenmanlarda gösterdiği performansıyla tecrübesine ve büyük beşiktaş taraflarının ona verdiği ünvana layık olduğunu tekrar gösterdi..

sözün özü kartal kanatlandı..
Parantez isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla