Alıntı:
ozgun_genc Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
nusret Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar bu site AK PArti Gençliğinin buluşma noktası olan bir forum, yanılıyor muyum? Bir nev-i Ak Parti' yi temsil etmiyor muyuz? Şimdi, bu ankette farzı misal Recep Tayyip Erdoğan açık ara farkla lider olsa. Sonra değerli medyamızın değerli muhabirlerinden biri bu siteyi ziyaret etse. Bu ankete tıklasa. Sonuçları görüntülese. Sonra ki gün kü gazetelere manşet olmaz mıyız? AK Parti gençliği kendi sitesinde yaptığı anketin sonuçlarına göre Recep Tayyip Erdoğan, Mustafa Kemal Atatürk' ten daha iyi siyasetçi seçildi. Ve arkasından gelecek olan çarpıtmalar...
Yoksa çok mu uç düşünüyorum
|
Düşündüm ve Nusret' e hak verdim. Ancak,Cumhuriyet tarihinin tüm siyasetçilerinin ankette yer almasını savunmuştuk. O yüzden Atatürk'ün anketten neden çıkarıldığını 'artniyetli grupların olayı çarpıtma hatta forumumuzu provokasyon aracı gibi gösterme endişesinden ....' şeklinde belirtirsek, ben Atatürk'ün anketten çıkarılmasını desteklerim. Bazı medya gruplarının incir çekirdeği gündemlerini hatırlatmakta fayda var.
|
düsüncenize katiliyorum arkadaslar, medyanin her nedenden haber yapma durumunda oldugu bu zamanda...
ancak hicbir neden kimsenin sevgisini ambargo altina alamamali,
ve kimsede icinde barindirdigi sevgiyi disariya vurmaktan cekiniyor olmamali.
neyden, hangi sebepten cekinmekteysek, hakli olarak, bu sebeplerin üzerinden ise baslanilmali diye düsünüyorum.
sevmek, sevebildigimizi söyleyebilmek icin.
saygilarimla...