Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-24-2008, 19:01   #43
Kullanıcı Adı
parabol
Standart Biz ülkücülerin teşkilatına özeniyor muyuz?
Alıntı:
asilkurt55 Nickli Üyeden Alıntı
İŞTE SORUNDA BU YA ZATEN.NEYİN TARTIŞMASINI YAPIYORUZ.BİZLER KARŞI KARŞIYA GELDİKCE BİRİLERİ ARADAN SIYRILIP CİRKİN EMELLERİNE ULAŞIYOLAR.BİZLERİ AYRIMCI UC SİYASET YAPMAKLA SUCLUYORSUNUZ.BU HAKKI NEREDEN BULUYORSANIZ ARTIK.VE BU ARADA BU FORUMLARDA YAZI YAZANLARIDA OKADAR MERAK EDİYORUMKİ.ACABA KLAVYEDE OLDUKLARI KADAR NORMAL HAYATTADA SİYASETTE ÜSTÜN NİTELİKLERDEMİLER.BU TÜR KARŞILIKLI GEREKSİZ SATAŞMALARDAN NEZAMAN VAZGECECEKSİNİZ.ÜLKÜCÜLERE HER DAİM SATAŞMAKTAN NE ANLIYORSUNUZ ANLAMIŞ DEGİLİM.SİZLERİN HAKKINDA KONUŞMAYI BİLE LUZUM GÖRMÜYORUM.AMA HATA ARAMAYA KALKILIRSA BİZDEN ÖNCE KENDİ PARTİ YÖNETİMİNİZİ ELEŞTİRİYE ACMALISINIZ.
SAYGILARIMLA

asilkurt
Merak ediyorsanız evet gerçek hayattada böylyim hatta daha beterim lafımı kimseden sakınmam....
Benim çok yakın arkadaşlarım ocaktan onlarada her türlü şeyi söylerim ağızlarını açamazlar çünkü haklıyımdır....

Şu yorumlarınızdan bile kendinizi bizden ne kadar üstün gördügünüzü çıkarıyorum...sadece siz dogrusunuz ben bunun yanlıslıgından vahsedıyorum...yıne soyluyorum bu lafım ulkuculere degıl çogu yerde savunan bi insanım..eger ki forumdan bırı cıkıp hepsı yanlıs sadece akplıler dogru dese yıne kızar tepkı gosterırım....

Belkıde yanlıs anlıyorum ama "benım" diyen tavrınız hosuma gıtmıyor...Ben sıze dıyorum kı biz biriz neyi tartısıyoruz neyı sahıplenıyoruz(bı kere daha okursanız gorursunuz) birde sizin cevabınıza bakın..ben hiç bişe demiyorum....
parabol isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla