Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-24-2008, 20:26   #14
Kullanıcı Adı
Saltuk Buğra Han
Standart ÜLKÜCÜLER VE NİHAL ATSIZCILAR ARASINDAKİ FARK.
Alıntı:
TÜRK EVLADI Nickli Üyeden Alıntı
[i][b]Rahatsız oldum...

Çünkü burada Ak Parti'yi gerçekten anlamak için değil ülkücü propoganda yapılıyor...

Ben ırkçılığın hiçbir şeklini yapmam!
Allah'ın emirleri dışında hiçbirşeye dahil olmam!

Nickime bakıpta ırkçı olduğumu düşündüysen eğer o nick sadece batılıların Türkleri aşağılamasına karşılık bir tepkidir!
Gerektiğinde ırkımı kormasını bilirim ama fazlasına gerek yok...

Benim için zararınız yok aslında fakat her tartışma konumuz ülkücüler oldu artık...
Ekonomi yada diğer konulara kimse girmiyor...
Gergin ortam...
TÜRK EVLADI Ne dediğini sende bilmiyosun arkadaş ,denizde mahsur kalmış küreksiz sandal misali bir sağa yalpalıyorsun bir sola.Kimse sana ne ismini sordu ne de yerine göre ırkını savunup savunmayacağını.Ben burada özellikle yeni yetişen gençler için tehlikeli oluşumların dikkatini çekmek adına elbetteki ülkücülüğümüde kullanarak bir konu açtım.Ortalık tuzaklarla dolu bunun illaki bir mayın olması gerekmiyor hemen yarın bile yanı başımızda rastlayabileceğimiz bu ve buna benzer tuzaklara karşı her zaman uyanık olmalıyız.Belki sen,ben kendimizi kurtarabiliriz, ama yeni yetişen nesillerin bunlardan haberi olması gerekir.Hem bu iblislerin hal ve durumunu ,hemde aramızdaki farkları anlatmak gayesi ile içinde ülkücü terimleride kullandım suç mu.Rahatsız olduysan okumazsın yada katkıda bulunup senin bildiğin başka şeyler varsa anlatırsın.İnsanlar öğrenir.
Saltuk Buğra Han isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla